Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce se intampla cu vanzarile eMAG in plina pandemie

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu vanzarile eMAG in plina pandemie

EMAG a comentat pentru prima data situatia in care suntem cu pandemia COVID-19. in vremea coronavirus, magazinul a reusit sa bifeze o profite la un capitol important. Magazinul sustine ca. continuă pe Playtech

in plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari depun un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ

In plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari, intre care Florin Iordache, Adrian Solomon, Marian Cucsa de la PSD si Adriana Saftoiu de la PNL, au depus un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba o indemnizatie lunara echivalent celei a judecatorilor cu grad maxim de la instanta suprema, precum si pensie speciala.

Solutii ale bancilor in plina pandemie: ce se intampla daca nu ajungi sa-ti platesti ratele

Din cauza pandemiei de coronavirus, multi romani stau in casa fie pentru a se proteja, pentru pentru ca sunt in carantina sau autoizolare. Bancile trebuie sa vina cu niste solutii pentru.

Politia Romana vs. fake news despre coronavirus. Ce este adevarat si ce este mit in plina pandemie

Politia Romana deruleaza o ampla campanie pe Facebook cu privire la masurile pe care oamenii trebuie sa le respecte pentru a evita raspandirea noului tip de coronavirus si, in acelasi timp, lupta cu miturile care circula online despre epidemie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )