Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu victimele gruparii din care Alex Bodi face parte. Politia Romana e in alerta

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu victimele gruparii din care Alex Bodi face parte. Politia Romana e in alerta

Noi detalii din cazul controversat care-l are protagonist pe unul din cei mai vizuali afaceristi de la noi. Ce se intampla acum cu victimele gruparii din care face parte Alex Bodi? Situatia se arata a fi din ce in ce mai stufoasa pentru Politia Romana care ramane in alerta. Detalii dosar Alex Bodi. Ce se . continuă pe Playtech

Alex Bodi, implicat in afaceri si cu Clanul Sportivilor?! Ce a aparut in dosarul fostului iubit al Biancai Dragusanu

Fiind implicati in tot soiul de afaceri ilegale, membrii gruparii mafiote Sportivii au ajuns si in dosarul lui Alex Bodi, iar, teoretic, ar trebuie sa fie anchetati de procurori. Alex Bodi, implicat in afaceri si cu Clanul Sportivilor?! Astfel, in ancheta DIICOT ce vizeaza faptele de crima organizata comise de gruparea din care face parte .

Bianca Dragusanu o desfiinteaza pe noua iubita a lui Alex Bodi. Niciodata nu a jignit-o atat de rau

Desi se pare ca a trecut cu bine de despartirea de Alex Bodi, care acum este la inchisoare, Bianca Dragusanu nu poate sa o ierte pe femeia care in ultimele luni i-a fost iubita sau amanta lui Alex Bodi, si anume, Daria Radionova. Bianca Dragusanu o desfiinteaza pe noua iubita a lui Alex Bodi Din .

EXCLUSIV Cand va iesi Alex Bodi din arest. Cum incearca in disperare sa induplece judecatorii inainte de Craciun

Alex Bodi, eliberat de Craciun. Avocatul fostului sot al Biancai Dragusanu spune adevarul. Catalin Dancu: E fustrat si ingrijorat! Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, se afla de o luna in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Dolj. Pe data de 11 noiembrie, el a fost saltat intr-o ampla actiune initata de procurorii DIICOT Craiova, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )