Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce nu intelege Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Ce nu intelege Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis ignora, in continuare, o importanta parte a opiniei publice care, in mod consecvent, s-a pozitionat permanent impotriva atacului PSD la adresa Justitiei si a statului de drept din Romania. continuă pe Adevărul

Orban: Mai multi lideri PPE si presedintele Klaus Iohannis, invitati la Biroul Executiv al PNL din 8 mai

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni ca Biroul Executiv al partidului se va reuni miercuri la Sibiu, in cadrul acestuia fiind invitati lideri PPE, printre care si presedintele formatiunii, Joseph Daul, dar si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele ia o decizie in cazul lui Maior

Klaus Iohannis a facut declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a ales Sibiul pentru acest eveniment pentru ca este un oras curat si european. Am ales Sibiul pentru ca este.

Klaus Iohannis, declaratii inainte de Summitul de la Sibiu. Presedintele ia o decizie in cazul lui Maior

Klaus Iohannis a facut declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a ales Sibiul pentru acest eveniment pentru ca este un oras curat si european. Am ales Sibiul pentru ca este.

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc joi, chiar in centrul orasului

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc, joi, la Sibiu in ziua in care sefii de stat si de guvern participa la Summitul Uniunii Europene,.

Klaus Iohannis, tur de forta in campanie. Planul de ultima ora al Presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis va merge la mitingurile PNL din Bucuresti si din tara. Cu o zi inainte de summitul european, presedintele va participa la o sedinta a Biroului Executiv al PNL, organizata chiar la.

Klaus Iohannis, in inspectie la Sibiu. Presedintele verifica stadiul pregatirilor pentru Summitul UE si ii raspunde lui Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, marti, la Sibiu, unde verifica stadiul pregatirilor pentru Summitul Uniunii Europene din 9 mai, spunand ca institutiile implicate in organizare au colaborat foarte.

Cine este Simina Tanasescu, desemnata de Klaus Iohannis judecator la CCR

Simina Tanasescu va ocupa, din 9 iunie, functia de judecator al CCR. Ea a fost numita de presedintele Klaus Iohannis, iar decretul prin care a dobandit aceasta functie a fost semnat deja de seful statului. Simina Tanasescu ajunge judecator al Curtii Constitutionale, in locul lui Petre Lazaroiu, al carui mandat expira pe 2 iunie. El [] .

Saptamana de foc in razboiul Viorica Dancila-Klaus Iohannis

Se anunta o saptamana de foc in razboiul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Viorica Dancila nu a fost invitata de Klaus Iohannis la Summitul de la Sibiu de la sfarsitul.

Ora 20.30. Klaus Iohannis, interviu pentru TVR

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi invitatul emisiunii Tema zilei, transmisa in direct la TVR 1. Miercuri, de la ora 20. 30, el va vorbi despre importanta evenimentului care va avea loc la Sibiu si despre relevanta organizarii unui eveniment istoric intr-un oras al Romaniei de ziua Europei. Distribuie pe Facebook.

Klaus Iohannis, nou atac la Cabinetul Dancila: Guvernarea PSD e una esuata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca votul romanilor la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai este foarte important, sustinand ca guvernarea PSD este una.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )