Libnet.ro
UNICEF

07:15

intelesul secret al acestei replici din Avengers: Endgame te va emotiona

Playtech Playtech,
intelesul secret al acestei replici din Avengers: Endgame te va emotiona

Avengers: Endgame s-a lansat de curand si s-a lasat cu multe lacrimi in salile de cinema de pretutindeni. O replica anume a furat inimile tuturor, insa ea ascunde mai multe decat ai. continuă pe Playtech

Cati bani au castigat actorii pentru prestatia din Avengers: Endgame

Avengers: Endgame a avut incasari de peste 1,4 miliarde de dolari intr-o saptamana, devenind astfel un film de succes, dar si actorii au fost recompensati bine. Universul Marvel a cucerit.

Avengers: Endgame ar putea deveni cel mai bun film: unde e in topul IMDb

Avengers: Endgame are mari sanse sa devina cel mai profitabil film din toate timpurile. in acelasi timp insa, se pare ca a multumit criticii si fanii. La mai putin de o saptamana dupa.

Avengers: Endgame, dat la TV: unde s-a vazut versiunea piratata

La doar o zi dupa premiera internationala, administratorii unui post de televiziune prin cablu au decis sa difuzeze Avengers: Endgame la TV. Desi pirateria este o broblema globala ce.

Avengers: Endgame nu are un teaser dupa generic: care este motivul premierei neplacute

Filmele din universul cinematografic Marvel au devenit renumite pentru abilitatea de a tine oamenii in scaune dupa generic, dar Avengers: Endgame este exceptia de la aceasta traditie. in cazul.

Apare in Avengers Endgame, dar nu a participat la filmari: cum este posibil

In cazul in care ai vazut deja Avengers Endgame, s-ar putea sa-ti sara in ochi prezenta pe ecran a lui Natalie Portman, intr-o anumita scena. in mod surprinzator insa, nu a fost.

incasari record, de peste un miliard de dolari, pentru Avengers: Endgame. Ce PLANURI are Marvel Studios pe urmatorii 20 de ani

Mult asteptatul film Avengers: Endgame a spart toate recordurile la box office, in primul sau weekend avand incasari globale de numai putin de 1,2 miliarde de dolari, relateaza Variety. Pe langa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )