Libnet.ro
UNICEF

14:45

INTERACTIV Coronavirus in Romania: Harta deceselor pe judete. Suceava, marele punct negru Harta carantinei generale din nordul tarii Statistici

Hotnews Hotnews,
 INTERACTIV Coronavirus in Romania: Harta deceselor pe judete. Suceava, marele punct negru Harta carantinei generale din nordul tarii Statistici

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, iar in nordul tarii, la Suceava, municipiul resedinta de judet si alte opt comune sunt in carantina totala: peste 150. 000 de oameni afectati, acolo s-au inregistrat 31 de decese si circa 700 de cazuri pozitive. Vezi in articol o monitorizare independenta cu mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara. continuă pe Hotnews

INTERACTIV Coronavirus in Romania: Harta deceselor pe judete si harta cazurilor vindecate. Graficul infectarilor pe fiecare zi Statistici

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta. Autoritatile nu mai anunta oficial cazurile pozitive pe judete pe motiv ca exista riscul de confuzie. Cu toate acestea, o monitorizare independenta realizata de comunitatea geo-spatial. org pune la dispozitia utilizatorilor in format interactiv mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara. Mai nou, au fost realizate hartile deceselor si vindecarilor pe judete.

TABLOU INTERACTIV Coronavirus in Romania: Harta situatiei pe judete. Cati sunt in carantina si cate persoane sunt monitorizate

Pana duminica la amiaza in Romania au fost confirmate peste 1. 700 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Institutul National de Sanatate Publica nu mai publica harta cazurilor pe judete, insa pune la dispozitia publicului date despre situatia persoanelor in carantina sau in izolare din fiecare judet. Pana acum nu mai putin de 132. 000 de persoane sunt monitorizate si in izolare, iar peste 8. 600 de persoane sunt in carantina.

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 86 Ultimul pacient, o femeie de 45 de ani din Neamt

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului a ajuns miercuri la 86. Este vorba despre o femeie de 45 de ani din Neamt, transferata intre doua spitale si decedata in ziua in care a ajuns la prima unitate medicala.

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 47

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 47 in Romania. Potrivit Grupului de comunicare strategica, ultimul pacient decedat este un barbat de 77 de ani din Hunedoara.

Coronavirus in Romania. Bilantul deceselor a ajuns la 80

Un nou deces din cauza coronavirusului a fost anuntat marti seara, astfel ca bilantul ajunge la 80. Este vorba despre o femeie de 61 de ani din judetul Satu Mare.

TABLOU INTERACTIV Coronavirus in Romania: Situatia pe judete, asa cum e comunicata acum oficial. Harta celor in carantina si celor care sunt monitorizati

Pana marti la amiaza in Romania au fost confirmate peste 2. 240 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Institutul National de Sanatate Publica, la decizia Grupului de Comunicare Strategica, nu mai publica harta cazurilor pe judete, insa pune la dispozitia publicului date despre situatia persoanelor in carantina sau in izolare din fiecare judet. Pana acum nu mai putin de 124. 000 de persoane sunt monitorizate si in izolare, iar peste 11. 700 de persoane sunt in carantina.

INTERACTIV Harta spitalelor pentru pacienti critici din Romania, raportata la densitatea populatiei. Cati din cei peste 65 de ani sunt in fiecare zona

In Romania sunt 51 de mari spitale cu rol pentru ingrijirea pacientilor critici, cu infectii emergente si reemergente AP-IERE), si alte cateva zeci cu rol de suport. Asta la o populatie de circa 20 de milioane de locuitori, din care aproape 3,4 milioane sunt peste 65 de ani. Vezi in articol o harta interactiva care prezinta densitatea populatiei si totalul defalcat pe sexe si grupe de varsta +65 si cum se impart spitalele critice in aceste zile.

Cononavirus in Romania. Bilantul deceselor a ajuns la 72

Alte trei decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate marti, astfel ca bilantul a ajuns la 72. Ultimii trei pacienti decedati sunt doua femei si un barbat cu varste intre 53 si 65 de ani, din Hunedoara si Ialomita.

Coronavirus Franta: Bilantul deceselor a ajuns la 2.606, in timp ce numarul cazurilor de COVID-19 a depasit 40.000

Autoritatile franceze au raportat duminica 292 de noi decese provocate de noul coronavirus, cu 13% mai mult fata de ziua precedenta si ducand numarul total al mortilor la 2. 606 de la 1 martie, relateaza Reuters.

CORONAVIRUS. Romania se pregateste de intrarea in scenariul 4 de interventie. Ce presupune noua etapa de actiune in lupta cu COVID-19 (VIDEO)

Romania se pregateste de intrarea in scenariul 4 de interventie in criza provocata de noul coronavirus. in momentul confirmarii infectiei pacientului 2. 001, se intra intr-o noua etapa de actiune. La ora tr.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )