Libnet.ro
UNICEF

21:45

INTERACTIV Cum arata harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet in prima zi dupa incetarea starii de urgenta

Hotnews Hotnews,
 INTERACTIV Cum arata harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet in prima zi dupa incetarea starii de urgenta

In prima zi dupa starea de urgenta, Romania contabilizeaza peste 16. 400 de cazuri de coronavirus, peste 1. 000 de decese de pacienti cu COVID-19, dar si circa 9. 300 de pacienti declarati vindecati. Suceava a iesit oficial din carantina, dar ramane in continuare cel mai mare focar din tara, cu peste 3. 300 de cazuri confirmate si peste 170 de decese cu COVID-19. Evolutia in regiune este totusi in scadere. O plafonare a numarului de cazuri o regasim si in Bucuresti, cu peste 1. 500 de cazuri si aproape 70 de decese confirmate, al doilea cel mai fierbinte punct de pe harta. Vezi situatia cazurilor la nivel de judet intr-o harta interactiva cu mai multe date statistice si grafice. continuă pe Hotnews

INTERACTIV Cum arata harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet inainte de incetarea starii de urgenta

Peste 16. 000 de cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania, in timp ce statisticile contorizeaza peste 1. 000 de decese de pacienti cu COVID-19. Suceava a iesit oficial din carantina, dar ramane in continuare cel mai mare focar din tara, cu peste 3. 300 de cazuri confirmate si peste 170 de decese cu COVID-19. Evolutia in regiune este totusi in scadere. O plafonare a numarului de cazuri o regasim si in Bucuresti, cu peste 1. 500 de cazuri si aproape 70 de decese confirmate, al doilea cel mai fierbinte punct de pe harta. Vezi situatia cazurilor la nivel de judet intr-o harta interactiva, mai multe date statistice si grafice cu ultimele informatii oficiale care se comunica zilnic la ora 13.

HARTA INTERACTIVA Cazurile de coronavirus din fiecare judet din tara Situatia la zi - 13 mai

Peste 16. 000 de cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania, in timp ce statisticile contorizeaza peste 1. 000 de decese de pacienti cu COVID-19. Suceava este in continuare cel mai mare focar din tara, cu peste 3. 300 de cazuri confirmate si peste 170 de decese cu COVID-19, dar cu o evolutie in scadere. O plafonare a numarului de cazuri o regasim si in Bucuresti, cu peste 1. 500 de cazuri si 66 de decese confirmate, al doilea cel mai fierbinte punct de pe harta. Vezi situatia cazurilor la nivel de judet intr-o harta interactiva, mai multe date statistice si grafice cu ultimele informatii oficiale.

HARTA INTERACTIVA Cazurile de coronavirus din fiecare judet din tara Cifrele privind decesele si vindecarile

Peste 15. 700 de cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania, in timp ce statisticile contorizeaza aproape 1. 000 de decese de pacienti cu COVID-19. Suceava este in continuare cel mai mare focar din tara, cu peste 3. 200 de cazuri confirmate si peste 160 de decese cu COVID-19, dar cu o evolutie in scadere. O plafonare a numarului de cazuri o regasim si in Bucuresti, cu peste 1. 500 de cazuri si 64 de decese confirmate, al doilea cel mai fierbinte punct de pe harta. Vezi situatia cazurilor la nivel de judet intr-o harta interactiva, mai multe date statistice si grafice cu ultimele informatii oficiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )