Libnet.ro
UNICEF

22:30

INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 17 aprilie

Hotnews Hotnews,
 INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 17 aprilie

Romania a trecut de 8. 000 de cazuri confirmate de coronavirus si de pragul de 400 de decese. Cel mai mare focar din tara este in continuare la Suceava, cu circa 2. 000 de cazuri confirmate si cu orasul si comunele din jur in carantina totala. Vezi o monitorizare independenta in format interactiv cu mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta cu ultimele informatii oficiale, pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara, inclusiv decesele si vindecarile pe fiecare judet. continuă pe Hotnews

TABLOU INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Harta imbolnavirilor si deceselor in Europa UPDATE: Situatia la zi - 15 aprilie

Numarul cazurilor confirmate cu coronavirus se schimba de la o zi la alta, la fel si numarul celor care sunt declarati vindecati. Vezi in articol un Tablou Interactiv realizat de Esri cu toate datele adunate in acelasi loc: harta cazurilor din fiecare judet, populatia si procentul celor peste 65 de ani, graficul vindecarilor si al imbolnavirilor, pe grupele de varsta si sexul cazurilor de deces, numarul de teste efectuate, si inclusiv harti cu situatia cazurilor si deceselor la nivel european.

INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia din 16 aprilie

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, la fel si cazurile de decese si de vindecari. Suceava e cel mai mare punct de acum pe harta Romaniei in ceea ce priveste numarul de cazuri confirmate si al deceselor pacientilor cu COVID-19, la mare distanta de Bucuresti. Vezi o monitorizare independenta in format interactiv cu mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta cu ultimele informatii oficiale, pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara, inclusiv decesele si vindecarile pe fiecare judet.

INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia la zi - 14 aprilie

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, la fel si cazurile de decese si de vindecari. Suceava e cel mai mare punct de acum pe harta Romaniei in ceea ce priveste numarul de cazuri confirmate si al deceselor pacientilor cu COVID-19. Vezi o monitorizare independenta in format interactiv cu mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta cu ultimele informatii oficiale, pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara, inclusiv decesele si vindecarile pe fiecare judet.

Lista cazurilor de coronavirus din fiecare judet. in Suceava sunt 1.763 de cazuri de imbolnavire

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Romania se schimba de la o zi la alta. Institutul National de Sanatate Publica din Romania a publicat miercuri lista actualizata a cazurilor de coronavirus in judetele tarii.

Alti 11 romani au murit din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 411

Alte 11 noi decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri, astfel ca bilantul a ajuns la 411. Trei dintre pacienti erau internati la Spitalul Judetean Suceava. Coronavirus in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 8. 067 Pacienti vindecati - 1. 508INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia din 17 aprilie.

Harta producatorilor locali din Romania, realizata de doi studenti

Producatorii romani de miere, de produse agroalimentare, hand-made, articole sanitare si alte categorii pot sa se inscrie gratuit pe o harta online, producatoridinromania. ro , pentru a putea fi identificati si gasiti mai usor de catre potentialii clienti.

Marturiile dureroase ale mamelor infectate cu coronavirus din Timisoara, obligate sa-si lase copiii in spitale: Simt cum o parte din mine ramane aici

Au adus pe lume copii in plina pandemie de coronavirus si au fost infrectate cu coronavirus, iar acum cand ultimele teste au iesit negative au fost trimise acasa. Fara copiii lor, insa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )