Libnet.ro
UNICEF

17:15

INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia la zi - 14 aprilie

Hotnews Hotnews,
 INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia la zi - 14 aprilie

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, la fel si cazurile de decese si de vindecari. Suceava e cel mai mare punct de acum pe harta Romaniei in ceea ce priveste numarul de cazuri confirmate si al deceselor pacientilor cu COVID-19. Vezi o monitorizare independenta in format interactiv cu mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta cu ultimele informatii oficiale, pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara, inclusiv decesele si vindecarile pe fiecare judet. continuă pe Hotnews

INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia la zi - 11 aprilie

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, la fel si cazurile de decese si de vindecari. Suceava e cel mai mare punct de acum pe harta Romaniei in ceea ce priveste numarul de cazuri confirmate si al deceselor pacientilor cu COVID-19. Vezi o monitorizare independenta in format interactiv cu mai multe date statistice, grafice si o serie de harti pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara, inclusiv decesele si vindecarile pe fiecare judet.

INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet UPDATE - Situatia din 13 aprilie

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, la fel si cazurile de decese si de vindecari. Suceava e cel mai mare punct de acum pe harta Romaniei in ceea ce priveste numarul de cazuri confirmate si al deceselor pacientilor cu COVID-19. Vezi o monitorizare independenta in format interactiv cu mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta cu ultimele informatii oficiale, pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara, inclusiv decesele si vindecarile pe fiecare judet.

Coronavirus in Romania: Bilantul oficial al deceselor a ajuns la 331, cel al cazurilor la 6.663 Spitalul din Focsani intra sub comanda militara

Alte 17 decese din cauza coronavirusului au fost anuntate luni in Romania, numarul victimelor ajungand la 331. De asemenea, bilantul imbolnavirilor in tara noastra a urcat la 6. 633, potrivit datelor difuzate de Grupul de Comunicare Strategica. INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet UPDATE - Situatia din 13 aprilie ----------22. 42 Al patrulea caz de Covid-19 la Ministerul Justitiei20. 06 Alte 13 decese anuntate. Bilantul mortilor urca la 33119. 49 GRAFICE Raport saptamanal despre coronavirus in Romania: Aproape jumatate dintre cei decedati aveau afectiuni cardiovasculare 65% din decese au fost la barbati19. 21 Nelu Tataru: Mai avem vreo trei saptamani de urcat O eventuala relaxare a restrictiilor, dupa 15-20 mai sau 1 iunie19. 14 Targu Frumos: Preot si dascal din comunitatea lipovenilor, confirmati cu noul COVID-19, dupa molifta17. 47 Tataru spune ca nu se testeaza la capacitate maxima pentru ca nu toate echipele au aceeasi pregatire.

Creste numarul cazurilor de coronavirus la Aiud. Primele persoane testate pozitiv in orasul Campeni

Numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus creste in municipiul Aiud, in timp ce la Campeni au fost testate pozitiv primele doua cazuri.

Coronavirus in Romania: 246 de cazuri noi, totalul a ajuns la 6.879 La ATI sunt 241 de pacienti in strainatate au murit 52 de romani cu Covid-19

Numarul cazurilor de coronavirus raportate oficial in Romania a urcat marti la 6. 879, dupa anuntarea a inca 246 de infectari. Totodata, bilantul pacientilor cu Covid-19 care au murit a ajuns astazi la 332.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )