Libnet.ro
UNICEF

21:15

Interes urias pentru masini electrice in Romania: 446 automobile primesc bonus 10.000 euro

Hotnews Hotnews,
 Interes urias pentru masini electrice in Romania: 446 automobile primesc bonus 10.000 euro

De la mai putin de 40 masini electrice inmatriculate in Romania in 2016 s-a ajuns in prezent, in primele noua luni din 2017, la aprobarea a 446 automobile pentru bonus guvernamental de 10. 000 euro acordat la achizitia unei astfel de masini. Daca producatorii auto vor si reusi sa livreze la timp masinile care fac obiectul dosarelor aprobate, piata acestor automobile de nisa va inregistra o crestere uriasa, de peste 10 ori +1. continuă pe Hotnews

Un nou pas pentru dezvoltarea infrastructurii pentru masini electrice: 11 noi statii au primit finantare guvernamentala

Infrastructura pentru masini electrice din Romania face un nou pas inainte, fiind aprobate fonduri guvernamentale de 961. 445,15 lei circa 209. 000 euro) pentru 11 noi statii de reincarcare care pot deservi masini electrice si hibride de tip plug-in. Pretul mediu pe statie este de circa 19. 000 euro, cu mentiunea ca unele sunt mai ieftine de atat, iar altele mai scumpe, in functie de putere. In prezent Romania are circa 130 de statii de reincarcare pentru masini electrice majoritatea de putere medie, 22 kW), dintre care 16 de mare putere 50 kW).

Toyota, Mazda si Denso vor dezvolta impreuna masini electrice

Companiile japoneze Toyota, Mazda si Denso vor dezvolta impreuna tehnologii pentru masini electrice care pot fi utilizate pe mai multe tipuri de caroserii. Ingineri de la fiecare dintre cele trei companii vor fi dislocati si pusi sa lucreze impreuna. Va fi formata si o firma noua in acest sens, numita EV C. Spirit Co. , Ltd.

BMW vrea sa-ti ofere incarcare wireless pentru masini electrice [VIDEO]

BMW vrea sa faca si mai populare masinile electrice, mai ales pe cele de productie proprie, oferind posibilitatea de incarcare wireless a bateriilor. incarcarea wireless e un domeniu din ce in ce mai popular, mai ales dupa ce producatorii de telefoane au inceput sa se orienteze catre posibilitatea oferirii unor asemenea sisteme. Deja sunt destui [].

Mai multi bani pentru programul Rabla. Ministerul Mediului: Vrem mai multe masini electrice

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat intr-o conferinta de presa va vrea mai multe masini electrice pe strazi. Guvernul a alocat mai multi bani pentru programul Rabla, ale carui fonduri au fost deja epuizate.

Renovatio: Incepand de anul viitor vom tarifa incarcarea masinilor electrice in statiile noastre

Renovatio, producator de energie regenerabila, va introduce incepand de anul viitor un sistem de tarifare in reteaua sa de statii de incarcare pentru masini electrice din Romania.

Dubai impulsioneaza vanzarile de masini electrice Etichete Salik, incarcare, parcare, toate oferite ca servicii gratuite

Orasul Dubai a anuntat o serie de stimulente prin care spera sa incurajeze locuitorii sa achizitioneze vehicule electrice, scrie Carscoops.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3321 seconds )