Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multi bani pentru programul Rabla. Ministerul Mediului: Vrem mai multe masini electrice

Adevărul Adevărul,
Mai multi bani pentru programul Rabla. Ministerul Mediului: Vrem mai multe masini electrice

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat intr-o conferinta de presa va vrea mai multe masini electrice pe strazi. Guvernul a alocat mai multi bani pentru programul Rabla, ale carui fonduri au fost deja epuizate. continuă pe Adevărul

Elvetienii nu vor sa dea mai multi bani pentru pensii: Referendumul guvernului pentru reformarea sistemului, respins

Elvetienii au respins duminica prin vot la referendum reformarea sistemului de pensii, conform dorintei guvernului de la Berna. 53% din cei care au votat in cadrul referendumului s-au opus cresterii.

Rectificare bugetara: Primaria Bucuresti da si mai multi bani la biserici si taie de la infrastructura

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, joi, o noua rectificare bugetara. Astfel, urmeaza sa fie reduse cu 175 de milioane de lei fondurile de la infrastructura, dar, in schimb, va fi suplimentat cu 16,7 milioane de lei bugetul pentru.

Mai multi bani pentru Prima Casa, in octombrie

Ministerul Finantelor urmeaza sa decida, in octombrie, daca va redistribui sume intre plafoanele de garantii pentru programul Prima Casa, scrie economica. net.

Programul Rabla Clasic, suplimentat cu 25 de milioane de lei

Programul Rabla Clasic a fost suplimentat cu 25 de milioane de lei, ceea ce inseamna ca inca aproximativ 4. 000 de persoane fizice vor putea beneficia de prime de casare, a anuntat astazi Ministerul Mediului, intr-un comunicat de presa trimis Redactiei.

Mai multi muncitori au gasit un mobil pe un camp. Cand s-au uitat la poze, au incremenit. Au chemat imediat politia. Descoperirea socanta facuta de oamenii legii in casa posesorului telefonului

Mai multi muncitori au gasit un telefon pe un camp. Cand s-au uitat la fotografii, s-au ingrozit, asa ca au chemat imediat politia. Cand au vazut despre ce este vorba, oamenii legii au.

Octombrie aduce un val de scumpiri pentru romani: carburanti, energie electrica si gaze

Romanii vor scoate mai multi bani din buzunar pentru un plin la masina, dar si pentru facturile la curent electric si gaze, de la 1 octombrie, insa si in ultimele zile din septembrie ei au avut nevoie de mai multi lei ca sa cumpere euro si ca sa isi plateasca ratele bancare, trend care pare sa continue.

Top zece orase populare pentru pasionatii de calatorii in 2017/ Bangkok - cei mai multi turisti; Dubai - cele mai multe venituri

Pentru al doilea an consecutiv, Bangkok este pregatit sa fie cel mai popular oras din lume pentru calatorii internationali. Capitala Thailandei este menita sa primeasca in acest an aproximativ 20,2 milioane de vizitatori internationali peste noapte, potrivit unui raport al companiei de servicii financiare, Mastercard, informeaza CNN.

Pe ce mai toaca bani Primaria Capitalei: 40.000 de euro pe laptopuri si 85.000 de euro pe masini

Ciprian Ciucu, consilier general PNL, a publicat pe Facebook un document care arata cati bani cheltuie Gabriela Firea cu cele 21 de firme nou infiintate de Primaria Capitalei.

Politologul american George Friedman: NATO nu mai are resurse. Pentru a se apara de Rusia, Romania ar trebui sa se alieze cu celelalte state est-europene

Cunoscutul expert in geopolitica George Friedman spune pentru Romania libera ca trebuie sa privim spre Rusia ca spre o potentiala amenintare, care deocamdata nu este nici atat de periculoasa ca in trecut si nici cat ar putea fi in viitor. Pentru Romania, in acest moment, cea mai mare amenintare nu este nici politica, nici militara explica George Friedman, ci economica.

Un oficial american sustine ca regimul de la Beijing va deveni cea mai mare amenintare pentru SUA pana in 2025

China va deveni cea mai mare amenintare militara pentru Statele Unte, pana in 2025, a declarat generalul Joseph Dunford, miercuri, in fata Congresului american.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )