Libnet.ro
UNICEF

15:16

Interese si planuri, ascunse de coronavirus. Acuzatii: Starea de alerta, pentru acoperit afaceri

Antena3 Antena3,
Interese si planuri, ascunse de coronavirus. Acuzatii: Starea de alerta, pentru acoperit afaceri

Andreea Sava a prezentat, la emisiunea Descoperiti, mega-afacerile din Romania acoperite de pandemia de coronavirus. Un scenariu de film care a devenit realitate si care a blocat, in nici 3 luni, la propriu, aproape toata planeta cu doar cateva exceptii gen Suedia, Belarus, aceasta din urma, de exemplu, fiind singura tara europeana care nu si-a suspendat campionatul de fotbal. continuă pe Antena3

Ponta nu voteaza starea de alerta: Nu dam mai multa putere unui guvern care gandeste cu minte de militian din 1989

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, miercuri, ca parlamentarii formatiunii vor vota impotriva incuviintarii starii de alerta pentru a nu da mai multa putere Guvernului Orban, care este incapabil sa-si apere cetatenii. Si Victor Ponta a vorbit despre faptul ca o hotarare de guvern nu se incuviinteaza in Parlament. Acesta a reiterat ideea demiterii Guvernului.

Alerta pentru toti posesorii de masini pe benzina si motorina. Scumpirea carburantilor si inchiderea a sute de companii in urma acestei legi

Suntem, in prezent, la cel mai scazut nivel pentru benzina si motorina din ultimii 10 ani. Totusi, in Parlament exista o lege care ar putea schimba dramatic situatia. Ar duce si la.

CORONAVIRUS |Uniunea Europeana: Propuneri pentru incetinirea raspandirii COVID-19 si mentinerea activitatii economice

In contextul in care rata infectarii cu noul coronavirus a intrat pe o panta descendenta, majoritatea tarilor afectate de pandemia de COVID-19 incearca sa gaseasca un echilibru intre stoparea propagarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )