Libnet.ro
UNICEF

19:30

Interiorul Statuii Libertatii se deschide din nou vizitatorilor

Antena3 Antena3,
Interiorul Statuii Libertatii se deschide din nou vizitatorilor

Incepand de luna viitoare, vizitatorii Statuii Libertatii din New York, vor putea din nou sa intre in incinta monumentului, simbol al Statelor Unite ale Americii. David Luchsinger, administratorul insulei Ellis,. continuă pe Antena3

Somesul navigabil, din nou in atentia Clujului.

Orasul Cluj-Napoca vrea sa fie capitala culturala europeana peste opt ani, iar autoritatile locale vor sa faca totul pentru indeplinirea acestui vis. Unul dintre marile avantaje pe care le-ar avea capitala Transilvaniei in lupta cu celelalte orase din Romania ar fi posibilitatea navigarii pe raul Somes, capitol care a intrat din nou in atentia municipalitatii clujene. Primarul Emil Boc a discutat mai bine de o ora cu ambasadorul Olandei la Bucuresti, Johannes Hendrik Mattheus van Bonzel, in .

Protest la Oltchim Ramnicu Valcea, angajatii cer din nou demisia liderului sindical.

Peste 300 de salariati ai Oltchim Ramnicu Valcea protesteaza, miercuri, din nou, in fata pavilionului administrativ al combinatului, cerand demisia liderului sindical Mihai Diculoiu, intrucat acesta nu le mai reprezinta interesele, transmite Mediafax. Oamenii scandeaza Jos Diculoiu, Demisia, Vrem sa muncim, Unitate si cer ca liderul sindicatului Oltchim, Mihai Diculoiu, sa vina in mijlocul lor. Totodata, protestatarii cer Guvernului sa asigure o privatizare transparenta, iar ei sa isi .

Nokia, nevoita sa-si ceara din nou scuze. Fotografii ce pareau facute cu noul Lumia 920 fusesera realizate cu alte aparate

Dupa povestea reclamei despre care se intelegea ca ar fi realizata cu noul telefon Lumia 920, desi nu fusese filmata cu el, iata ca Nokia trebuie sa-si ceara din nou scuze, de data aceasta pentru fotografii facute noaptea in Helsinki. Aceste fotografii prezentate pentru a arata cat de clare pot fi pozele nocturne cu noul Lumia 920 nu au fost realizate cu acest telefon, insa Nokia nu a specificat acest lucru in prezentari, iar acum se gaseste intr-o noua situatie jenanta.

Liviu Dragnea, asteptat din nou la DNA.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este asteptat, miercuri, la sediul DNA pentru audieri in dosarul referendumului din 29 iulie, potrivit Realitatea TV. Acesta este acuzat ca a constituit un sistem national de influenta, implicand autoritati publice pentru a se asigura ca USL va reusi obtinerea unei prezente la urne de 60%. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Consiliului Judetean Teleorman si fost coordonator al campaniei pentru referendumul din 29 iulie, din .

Mersul pe bicicleta suna din ce in ce mai bine zilele acestea. Carburantii se scumpesc din nou

Benzina si motorina s-au scumpit din nou. Sortimentul de carburant de top se apropie vertiginos de sapte lei litrul. Compania Rompetrol a majorat preturile benzinei cu 5 bani pe litru. Varianta premium a companiei cos.

FOTO INEDITE Chinezii surprind din nou! Au construit case pe acoperisul unui mall.

Pe acoperisului centrului comercial Jiutian International din orasul Zhuzhao din China au fost construite patru vile moderne care au canalizare si electricitate, precum si o curte cu iarba verde. O serie de fotografii cu aceste vile au aparut pe internet si mai multi oameni au contactat dezvoltatorul imobiliar ca sa isi cumpere o casa. Potrivit China Daily, autoritatile au confirmat faptul ca dezvoltatorul imobiliar a obtinut toate aprobarile pentru aceste constructii. Vilele vor fi folosite .

Criza economica ataca din nou: Slovenia, aproape de insolventa

Slovenia, tara cu una dintre cele mai solide economii din estul Europei, are nevoie de o jumatate de miliard de euro, pana la sfarsitul anului, pentru a un intra in insolventa, a declarata ministrul Janez.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )