Libnet.ro
UNICEF

12:01

Liviu Dragnea, asteptat din nou la DNA.

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, asteptat din nou la DNA.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este asteptat, miercuri, la sediul DNA pentru audieri in dosarul referendumului din 29 iulie, potrivit Realitatea TV. Acesta este acuzat ca a constituit un sistem national de influenta, implicand autoritati publice pentru a se asigura ca USL va reusi obtinerea unei prezente la urne de 60%. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Consiliului Judetean Teleorman si fost coordonator al campaniei pentru referendumul din 29 iulie, din . continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Nu ma tem de ancheta. Basescu este un presedinte-fantoma, o sa-l batem mar la parlamentare

Liviu Dragnea spune ca ancheta DNA care il vizeaza nu este altceva decat razbunarea politica a lui Traian Basescu cel care, dupa referendum, a ramas doar un presedinte-fantoma care va fi parasit si de.

Liviu Dragnea, despre acuzatiile DNA, si Crin Antonescu, despre presiunile din perioada ca presedinte interimar, diseara, la Punctul de intalnire

Duminica este ziua dezvaluirilor la Punctul de intalnire. De la ora 19. 00, secretarul general PSD Liviu Dragnea depune propria marturie despre acuzatiile DNA, institutia patronata de Traian Basescu. De la ora.

Liviu Dragnea: Dosarul referendumului de la DNA este un dosar 100% politic. Este o himera menita sa intimideze echipa de campanie

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a declarat duminica seara, in emisiunea Punctul de intalnire difuzata de Antena 3, ca dosarul referendumului este un dosar 100% politic precizand ca nici el si nici colegii lui de campanie nu au facut nimic ilegal in timpul campaniei pentru referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu.

Ion Iliescu: Anchetarea lui Liviu Dragnea de catre DNA este o culme a cinismului

Ion Iliescu considera ca anchetarea lui Liviu Dragnea de catre DNA reprezinta o culme a cinismului. Dupa un act arbitrar al Curtii Constitutionale, care a invalidat un referendum pe deplin valabil,.

Liviu Dragnea a prezentat obiectivele dosarului sau de la DNA: Este o ancheta 100% politica

Liviu Dragnea a declarat la emisiunea Punctul de intalnire cu Radu Tudor, de la Antena 3, ca nu se teme de ancheta DNA in cazul referendumului, pe care a caracterizat-o ca fiind 100% politica. Supravegherea.

Crin Antonescu s-a razgandit si nu se mai autodenunta in cazul lui Liviu Dragnea: Am fost descurajati de doamna Kovesi

Este solidar doar din vorbe. Desi in urma cu o saptamana Crin Antonescu anunta ca se va autodenunta in semn de sustinere pentru Liviu Dragnea, fostul presedinte interimar s-a razgandit intre timp. Liderul.

Punctul de intalnire. Liviu Dragnea: S-a mintit foarte mult si se minte foarte mult in continuare

Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a fost invitatul lui Radu Tudor in emisiunea Punctul de intalnire, duminica seara, la Antena 3. Dragnea a aratat ca au existat mai multe motive pentru care referendumul a.

Somesul navigabil, din nou in atentia Clujului.

Orasul Cluj-Napoca vrea sa fie capitala culturala europeana peste opt ani, iar autoritatile locale vor sa faca totul pentru indeplinirea acestui vis. Unul dintre marile avantaje pe care le-ar avea capitala Transilvaniei in lupta cu celelalte orase din Romania ar fi posibilitatea navigarii pe raul Somes, capitol care a intrat din nou in atentia municipalitatii clujene. Primarul Emil Boc a discutat mai bine de o ora cu ambasadorul Olandei la Bucuresti, Johannes Hendrik Mattheus van Bonzel, in .

Interiorul Statuii Libertatii se deschide din nou vizitatorilor

Incepand de luna viitoare, vizitatorii Statuii Libertatii din New York, vor putea din nou sa intre in incinta monumentului, simbol al Statelor Unite ale Americii. David Luchsinger, administratorul insulei Ellis,.

Protest la Oltchim Ramnicu Valcea, angajatii cer din nou demisia liderului sindical.

Peste 300 de salariati ai Oltchim Ramnicu Valcea protesteaza, miercuri, din nou, in fata pavilionului administrativ al combinatului, cerand demisia liderului sindical Mihai Diculoiu, intrucat acesta nu le mai reprezinta interesele, transmite Mediafax. Oamenii scandeaza Jos Diculoiu, Demisia, Vrem sa muncim, Unitate si cer ca liderul sindicatului Oltchim, Mihai Diculoiu, sa vina in mijlocul lor. Totodata, protestatarii cer Guvernului sa asigure o privatizare transparenta, iar ei sa isi .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )