Libnet.ro
UNICEF

22:30

Interventie pe Valea Vaserului, dupa ce un vagon al Mocanitei a deraiat din nou

România Liberă România Liberă,
Interventie pe Valea Vaserului, dupa ce un vagon al Mocanitei a deraiat din nou

Un vagon al trenului turistic Mocanita a deraiat vineri in timp ce parcurgea traseul obisnuit pe def. continuă pe România Liberă

Un vagon al Mocanitei de pe Valea Vaserului a deraiat din nou. Incidentul a fost anuntat la 112

La sase zile de cand 12 turisti au ajuns la spital dupa ce Mocanita a deraiat pe Valea Vaserului, un vagon al trenului turistic a sarit din nou de pe sine. Speriati, turistii au sunat la 112.

Mocanita a deraiat din nou, pe Valea Vaserului. Turistii au sunat la 112. Care este bilantul accidentului

Un vagon al Mocanitei a deraiat din nou, pe Valea Vaserului. La sase zile de cand batranul tren turistic a sarit de pe sine, un alt incident a venit cu pasi repezi. Turistii au sunat la 112. Care este bilantul accidentului? Mocanita a deraiat din nou, pe Valea Vaserului Un vagon al Mocanitei de pe .

Mocanita a deraiat din nou, la nicio saptamana dupa un accident similar. Nu sunt victime

Un vagon al Mocanitei a deraiat din nou, vineri, insa ISU Maramures nu anunta victime, relateaza Mediafax. Accidentul de azi a venit la doar sase zile de cand locomotiva Mocanitei a deraiat pe Valea Vaserului, iar 12 persoane au ajuns la spital, ranite.

Accidente de mocanita care-ar fi fost ascunse pe Valea Vaserului: Calatorii au ridicat vagonul rasturnat si l-au pus pe sine

Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca Maramures au demarat o ancheta in cazul mocanitei care a deraiat la finele saptamanii trecute pe Valea Vaserului.

ALERTA iN MARAMURES: Mocanita a deraiat din nou pe Valea Vaserului (VIDEO)

Monanita din Valea Vaserului, Maramures, a deraiat din nou. La nici o saptamana de la anteriorul incident, Salvamont Maramures anunta ca a fost primit unapel la 112 in care reclama faptulca.

Alerta in Maramures! Mocanita a deraiat din nou

Alerta in Maramures! Mocanita a deraiat din nou. La nici o saptamana de la anteriorul incident, cunoscuta Mocanita a deraiat din nou pe Valea Vaserului. Din fericire, toti turistii au scapat teferi d.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )