Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mocanita a deraiat din nou, la nicio saptamana dupa un accident similar. Nu sunt victime

Hotnews Hotnews,
 Mocanita a deraiat din nou, la nicio saptamana dupa un accident similar. Nu sunt victime

Un vagon al Mocanitei a deraiat din nou, vineri, insa ISU Maramures nu anunta victime, relateaza Mediafax. Accidentul de azi a venit la doar sase zile de cand locomotiva Mocanitei a deraiat pe Valea Vaserului, iar 12 persoane au ajuns la spital, ranite. continuă pe Hotnews

Alerta in Maramures! Mocanita a deraiat din nou

Alerta in Maramures! Mocanita a deraiat din nou. La nici o saptamana de la anteriorul incident, cunoscuta Mocanita a deraiat din nou pe Valea Vaserului. Din fericire, toti turistii au scapat teferi d.

ALERTA iN MARAMURES: Mocanita a deraiat din nou pe Valea Vaserului (VIDEO)

Monanita din Valea Vaserului, Maramures, a deraiat din nou. La nici o saptamana de la anteriorul incident, Salvamont Maramures anunta ca a fost primit unapel la 112 in care reclama faptulca.

Mocanita a deraiat din nou, pe Valea Vaserului. Turistii au sunat la 112. Care este bilantul accidentului

Un vagon al Mocanitei a deraiat din nou, pe Valea Vaserului. La sase zile de cand batranul tren turistic a sarit de pe sine, un alt incident a venit cu pasi repezi. Turistii au sunat la 112. Care este bilantul accidentului? Mocanita a deraiat din nou, pe Valea Vaserului Un vagon al Mocanitei de pe .

Interventie pe Valea Vaserului, dupa ce un vagon al Mocanitei a deraiat din nou

Un vagon al trenului turistic Mocanita a deraiat vineri in timp ce parcurgea traseul obisnuit pe def.

Un vagon al Mocanitei de pe Valea Vaserului a deraiat din nou. Incidentul a fost anuntat la 112

La sase zile de cand 12 turisti au ajuns la spital dupa ce Mocanita a deraiat pe Valea Vaserului, un vagon al trenului turistic a sarit din nou de pe sine. Speriati, turistii au sunat la 112.

Curs valutar BNR vineri, 16 august: Leul se depreciaza din nou. Cat costa euro si dolarul

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, vineri, 16 august 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in week-end. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7274 lei in crestere cu 0,0058) in luna iulie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7290 .

Dusan Uhrin, prezentat oficial la Dinamo: Oferta a fost foarte buna, iar eu nu am mai lucrat de un an si am vrut sa muncesc din nou

Tehnicianul Dusan Uhrin Jr. a fost prezentat oficial la Dinamo, el subliniind ca a acceptat oferta dinamovistilor, deoarece a fost una foarte buna si el si-a dorit sa munceasca din nou.

Salvati Copiii: Educatia, sacrificata din nou! 280.000 de copii nu urmeaza nicio forma de invatamant

Organizatia Salvati Copiii Romania critica, marti, rectificarea aprobata de Guvern, avertizand ca tot de la Educatie sunt taiate sume de bani si precizand ca peste 280. 000 de copii din tara noastra nu urmau, in anul scolar 2017-2018, nicio forma de.

Un francez ramane disparut in Italia si la o saptamana dupa ce a sunat la urgente sa ceara ajutor: Am cazut de pe o stanca, am picioarele rupte Tanarul nu a putut fi localizat

Un tanar francez care ar fi cazut de pe o stanca in zona Policastro, la sud de Napoli, nu a putut fi localizat de autoritati nici dupa o saptamana, desi a sunat sa ceara ajutorul, potrivit Le Figaro.

Wizz Air LOVESTE din nou: Pasagerii cursei Sibiu - Basel au stat o noapte intreaga in aeroport!

Pasagerii cursei Sibiu - Basel au fost nevoiti sa astepte de miercuri seara, de la ora 19. 50, pana dimineata, din cauza ca avionul a avut o problema tehnica, potrivit comandantului Aeroportului International S.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )