Libnet.ro
UNICEF

19:15

INTERVIU Ambasadorul Republicii Moldova la Washington: Avem nevoie de un parteneriat solid cu SUA, pentru reintregirea teritoriala a tarii

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Ambasadorul Republicii Moldova la Washington: Avem nevoie de un parteneriat solid cu SUA, pentru reintregirea teritoriala a tarii

Pe 4 decembrie, seful diplomatiei americane, John Kerry, va efectua o vizita la Chisinau, unde va discuta despre o eventuala integrare in UE a Moldovei, dupa cum a precizat, miercuri, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Jennifer Psaki. Ambasadorul Republicii Moldova in SUA, Igor Munteanu, explica, intr-un interviu in exclusivitate pentru Adevarul, care este miza acestei vizite pe plan intern, dar si regional. continuă pe Adevărul

INTERVIU Ambasadorul Republicii Moldova in SUA: Vizita lui John Kerry la Chisinau va transmite un mesaj puternic pe plan regional

Pe 4 decembrie, seful diplomatiei americane, John Kerry, va efectua o vizita la Chisinau, unde va discuta despre o eventuala integrare in UE a Moldovei, dupa cum a precizat, miercuri, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Jennifer Psaki. Ambasadorul Republicii Moldova in SUA, Igor Munteanu, explica, intr-un interviu in exclusivitate pentru Adevarul, care este miza acestei vizite pe plan intern, dar si regional.

Ambasadorul Republicii Moldova in Ungaria a fost rechemat din functie

Cabinetul de ministri a decis rechemarea lui Alexandru Codreanu din functia de Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar in Ungaria. Propunerea a venit din partea Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene.

Dorin Chirtoaca, despre unirea Republicii Moldova cu Romania: Declaratia lui Traian Basescu e vizionara

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, se declara adeptul unirii Republicii Moldova cu Romania. De cand eram copil, atat eu, cat si parintii mei, unchii mei, toata familia, intotdeauna ne-am declarat unionisti, spune intr-un interviu la RFI Dorin Chirtoaca. Prim-vicepresedintele Partidului Liberal crede ca declaratia lui Traian Basescu despre unirea cu Republica Moldova este vizionara.

Presedintele Republicii Moldova catre cetateni, in ajunul summitul de la Vilnius: A venit timpul sa ne desprindem de fantomele trecutului

In cadrul unui discurs, la postul public de televiziune Moldova 1, cu un mesaj catre cetatenii Republicii Moldova, in ajunul summitului de la Vilnius, presedintele Nicolae Timofti a declarat ca acest eveniment marcheaza o cotitura in destinul tarii noastre si ca spera ca in 2014sa fie luata decizia care ne va permite sa calatorim fara vize in Uniunea Europeana.

Presedintele Republicii Moldova catre cetateni, in ajunul summitului de la Vilnius: A venit timpul sa ne desprindem de fantomele trecutului

In cadrul unui discurs, la postul public de televiziune Moldova 1, in ajunul summitului de la Vilnius, presedintele Nicolae Timofti a adresat un mesaj cetatenilor Republicii Moldova. Seful statului a declarat ca acest eveniment marcheaza o cotitura in destinul tarii noastre si ca spera ca in 2014 sa fie luata decizia care ne va permite sa calatorim fara vize in Uniunea Europeana.

Titus Corlatean: Declaratiile politice de la Bucuresti au creat dificultati Republicii Moldova (VIDEO)

Ministrulde Externe, Titus Corlatean, a declarat, joi seara, ca declaratiile politice facute la Bucuresti au creat obstacole si dificultati Republicii Moldova, in loc sa o ajute spre calea.

VIDEO Mizele Republicii Moldova la Summitul de la Vilnius, explicate la Adevarul Live

Fostul comisar european Leonard Orban si sociologul Darie Cristea vor discuta de la ora 12:30 cu jurnalistii si cititorii Adevarul si explica mizele Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, eveniment desfasurat intre 28 si 29 noiembrie. Cei doi invitati dezbat si posibilitatea unirii Republicii Moldova cu Romania, cititorii fiind invitati sa contribuie la discutie.

Seful ambasadei Republicii Moldova in Cehia, amenintat la telefon: Lasa in pace autobuzele Chisinau-Praga

Ambasadorul Republicii Moldova la Praga, Stefan Gorda, a fost amenintat telefonic dupa ce a criticat o firma de transport care opera deplasari pe ruta Chisinau-Praga. Dupa ce mai multi reprezentanti ai presei au primit o scrisoare anonima la subiect, oamenii legii au pornit o ancheta penala.

Nicolaescu: Avem nevoie de cel putin 12 mld. euro pentru a pune infrastructura medicala la punct.

Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, la Realitatea TV, ca Romania are nevoie de cel putin 12-14 miliarde de euro pentru a pune infrastructura medicala la punct. La acesti bani s-ar adauga costurile pe care le implica serviciile medicale, conform ministrului Sanatatii. Raspunsul este usor pe ceea ce se numeste infrastructura si greu pentru ceea ce inseamna servicii medicale. Pentru ceea ce inseamna infrastructura stim. E nevoie sa avem cca 100. 000 de paturi, trebuie sa fie .

SONDAJ 61,7% din romani sunt de acord cu unificarea Republicii Moldova cu Romania

Marti seara a avut loc cea de-a doua intalnire organizata de Fundatia Universitara a Marii Negre, publicatiile Adevarul si Foreign Policy si Institutul de Cercetare Inscop, pe tema relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, pornind de la rezultatele unui sondaj de opinie publica realizat in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )