Libnet.ro
UNICEF

08:00

INTERVIU Christoph Daum: I-am familiarizat pe jucatorii mei cu driblingurile lui Hagi

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Christoph Daum: I-am familiarizat pe jucatorii mei cu driblingurile lui Hagi

In primul interviu acordat din postura de selectioner al echipei nationale, exclusiv pentru frf. ro, Christoph Daum vorbeste despre caracteristicile fotbalistilor romani si isi explica filozofia de antrenor. continuă pe Adevărul

Singurul fotbalist roman care a lucrat cu neamtul Christoph Daum avertizeaza: Cu el toti jucatorii pleaca de la zero!

Neamtul Christoph Daum va fi numit selectioner al nationalei Romaniei, in sedinta Comitetului executiv care va avea loc joi.

Christoph Daum: Fotbalul romanesc a influentat timp de un deceniu fotbalul mondial

Noul selectioner al echipei nationale, germanul Christoph Daum, a declarat vineri, intr-un interviu acordat site-ului oficial al FRF, ca fotbalul romanesc a influentat timp de un deceniu fotbalul mondial prin mai multi jucatori extraordinari precum Bogdan Stelea, Gheorghe Popescu, Ionut Lupescu, Dorinel Munteanu, Gheorghe Hagi, Florin Raducioiu, Marius Lacatus sau Dan Petrescu.

Prezentarea lui Christoph Daum la nationala Romaniei: Munca, daruire, unitate, succes

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a sustinut joi seara la ora 20:00 o conferinta de presa in care l-a anuntat pe Christoph Daum pe banca tehnica a echipei nationale a Romaniei. De asemenea, Christoph Daum a vorbit la randul sau pentru prima data in calitate de selectioner al echipei Romaniei.

Ne intereseaza Campionatul Mondial din 2018 in aceeasi masura ca Euro 2020. Razvan Burleanu, dupa numirea lui Christoph Daum in functia de selectioner al Romaniei

Federatia Romana de Fotbal a anuntat joi numele noului selectioner al Romaniei, in persoana neamtului Christoph Daum. Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat dupa ce l-a anuntat.

Christoph Daum va primi doua milioane de euro daca va duce Romania la Mondial

Christoph Daum are un bonus consistent de calificare, insa nici salariul noului selectioner nu este de neglijat, din moment ce este cel mai bine platit selectioner din istorie, potrivit sport. ro. Fostul.

Christoph Daum s-a casatorit a doua oara ca un excentric. A ales un loc inedit

Christoph Daum, noul selectioner al Romaniei, traieste la Koln, alaturi de actuala sa sotie, Angelica Cramm, pe care a luat-o de nevasta in septembrie 2006.

Adrian Mutu, surprins de numirea lui Christoph Daum pe banca nationalei

Fostul international Adrian Mutu a declarat ca nu se astepta la numirea germanului Christoph Daum pe banca tehnica a nationalei Romaniei.

Aducerea lui Christoph Daum, laudata de un fost mare international roman: E o miscare buna pe care a facut-o FRF

Noul selectioner al Romaniei, neamtul Christoph Daum, este caracterizat in termeni laudativi de un fot mare international roman, care-l cunoaste foarte bine.

FOTO Povestea nestiuta a noului selectioner al Romaniei. Christoph Daum nu e nici pe departe ceea ce pare

Neamtul Christoph Daum este antrenorul desemnat sa conduca nationala romaniei in urmatorii doi ani, avand ca obiectiv calificarea la campionatul Mondial din Rusia, editia 2018.

Christoph Daum, noul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei: impreuna o luam de la capat

Germanul Christoph Daum a fost ales, joi, noul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei, dupa ce Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat propunerea administratiei FRF .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3421 seconds )