Libnet.ro
UNICEF

08:30

INTERVIU Cum vede un medic epidemiolog relaxarea restrictiilor: Inclusiv in tari care au o disciplina mult mai serioasa, relaxarea nu a facut decat sa aduca un al doilea val

Hotnews Hotnews,
 INTERVIU Cum vede un medic epidemiolog relaxarea restrictiilor: Inclusiv in tari care au o disciplina mult mai serioasa, relaxarea nu a facut decat sa aduca un al doilea val

Relaxarea restrictiilor sociale este o decizie care va trebui sa fie foarte bine cantarita si depinde foarte mult ce va insemna exact aceasta relaxare, declara, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Adrian Pana, medic specialist epidemiolog. El admite ca, din pacate, nu exista o solutie minune si toate tarile au incercat diverse modele, iar Romania are totusi un avantaj: nefiind primii loviti, ci suntem cam in al treilea val, sa speram ca o parte dintre masurile care se pot dovedi ca au fost corecte in alte state ne vor ajuta sa luam decizii corecte. continuă pe Hotnews

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Relaxarea restrictiilor se va produce doar limitat si in anumite regiuni. Va exista o evaluare permanenta, astfel ca s-ar putea reveni asupra deciziei (VIDEO)

Relaxarea restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 se va produce doar limitat si in anumite regiuni, a afirmat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in direct pe B1 TV, la Buna, Romania! cu.

Malta, fara cazuri noi de coronavirus, pregateste relaxarea restrictiilor

Autoritatile din Malta nu au mai inregistrat niciun nou caz de coronavirus in ultimele 24 de ore, fiind prima data de la izbucnirea epidemiei cand se intampla acest lucru, iar relaxarea restrictiilor antiepidemice incepe in cateva zile, anunta ministrul maltez al Sanatatii, Chris Fearne.

Italia, odata epicentrul pandemiei de coronvirus, anunta relaxarea restrictiilor. Premierul Giuseppe Conte a prezentat planul in etape, dar a lansat si un avertisment (VIDEO)

Autoritatile italiene au schitat un plan de relaxare a restrictiilor impuse acum sapte saptamani, cu scopul de a limita raspandirea COVID-19. Premierul Giuseppe Conte a declarat ca primele masuri de relaxare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )