Libnet.ro
UNICEF

13:45

Interviu Dan Negru. De ce este Revelionul lui cel mai urmarit in Romania

ADPM ADPM,
Interviu Dan Negru. De ce este Revelionul lui cel mai urmarit in Romania

Dan Negru este supranumit Regele Audientelor in lumea televiziunii din Romania. Si nu de ieri, de azi, ci de peste 15 ani. Spre exemplu, programul de Revelion pe care il realizeaza anual la Antena 1 este, de fiecare data, imbatabil. L-am intrebat de ce crede ca se intampla acest lucru. Si multe altele. Si iata ce ne-a raspuns. continuă pe ADPM

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun sportiv european al anului 2016

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, care a castigat in 2016 Liga Campionilor, Supercupa Europei si Cupa Mondiala a Cluburilor cu Real Madrid, precum si Campionatul . cu nationala Portugaliei, a fost ales cel mai bun sportiv european al anului 2016.

IFFHS: Mark Clattenburg, cel mai bun arbitru din 2016 - Ovidiu Hategan, locul 16

Mark Clattenburg a fost, conform Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), cel mai bun arbitru al anului 2016. Englezul a adunat 141 de puncte. Romania are si ea un reprezentant in partea superioara a ierarhiei: Ovidiu Hategan s-a clasat pe pozitia a 16-a.

4 tactici eficiente prin care sa iti transformi barul in cel mai popular loc din oras

In orice afacere, secretul pentru a supravietui pe piata este sa ai un venit constant. Iar pentru a-l obtine este imperios necesar ca oamenii sa fi auzit de tine, iar asta depinde in mare masura de cat de bine stii sa te vinzi.

Superland, cel mai mare mall pentru copii din Europa se construieste la Brasov

Brasovul va avea, din luna martie, un nou punct de atractie: este vorba despre cel mai mare mall din Europa destinat copiilor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )