Libnet.ro
UNICEF

16:15

INTERVIU Horia Andreescu, dirijor: Prin muzica, Festivalul George Enescu reuseste sa creeze punti bune si trainice

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Horia Andreescu, dirijor: Prin muzica, Festivalul George Enescu reuseste sa creeze punti bune si trainice

Duminica, 8 septembrie, de la ora 16. 30, in magicul spatiu al Ateneului Roman, publicul poate asculta un concert al Orchestrei Radio din Viena, avandu-l la pupitru pe dirijorul Horia Andreescu. in program se regasesc lucrari de Dunser, Beethoven, Enescu. Solista va fi celebra pianista Elisabeth Leonskaja. Despre acest concert, dar si despre ce reprezinta Festivalul Enescu pentru publicul roman si Romania, vorbim cu dirijorul Horia Andreescu. continuă pe Adevărul

Adevarul.ro transmite, de la 16.30, de la Ateneu, concertul dirijat de Horia Andreescu, cu solista Elisabeth Leonskaja

Duminica,Orchestra simfonica a Radiodifuziunii din Viena, dirijata de Horia Andreescu, are in program, la Ateneu, de la ora 16. 30, lucrari de Dunser, Beethoven, Enescu. Solista va fi celebra pianista Elisabeth Leonskaja. Adevarul. ro transmite acest concert.

Mizeria politicianista si Festivalul George Enescu

Pentru prima data, chiar pentru prima data in istoria evenimentului, la cea de-a XXIV-a editie aFestivalului International George Enescu,concertul inaugural sustinut de una dintre cele mai mari orchestre filarmonice din lume nu s-a petrecut in transmisie directa, niciuna dintre componentele mediei romanesti n-ar fi avut acces la concert din acest punct de vedere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )