Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea:Dupa parerea mea, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandal, Unii veneau la mine sa cer sa fie votati

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea:Dupa parerea mea, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandal, Unii veneau la mine sa cer sa fie votati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, marti, la Antena 3, ca sefii DIICOT si DNA au fost pusi de catre SRI. La fel, acesta a declarat ca SRI s-a implicat si in constructia Guvernului Ponta din 2012. Liviu Dragnea a spus la Antena 3 ca, dupa parerea lui, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru candidati pentru functia de presedinte executiv, care nu au avut sustinere, nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandalHotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii. continuă pe Hotnews

Reactia lui Liviu Dragnea dupa protestele de la Sala Palatului, din timpul Congresului PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca nu a auzit protestele care au avut loc sambata la Sala Palatului, in paralel cu Congresul extraordinar al PSD. Nu am vazut protestele, nici nu le-am auzit. Eram.

Liviu Dragnea: Vrem sa acordam ajutoare financiare pentru persoanele cu venituri mici din Republica Moldova

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca Romania ar putea acorda in aceasta vara sprijin financiar pentru oamenii cu venituri mici din Republica Moldova, precizand ca subiectul va fi luat in.

Ce spune Firea despre partenera de viata a lui Liviu Dragnea si cine ar avea intaietate pentru a fi nasa

Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte al PSD, considera ca Irina Alexandra Tanase ar avea profil de prima doamna, in cazul in care Liviu Dragnea ar urma sa se casatoreasca cu aceasta.

Radu Banciu: Nu poate fi facuta nici cea mai vaga comparatie intre Liviu Dragnea si Nicolae Ceausescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu editorialul lui Ion Cristoiu in care il compara pe Liviu Dragnea cu fostul dictator Nicolae Ceausescu pentru felul in care a fost.

Liviu Dragnea, mesaj ACID pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu: Cine este cunoscut, este cunoscut de ceva timp

Liviu Dragnea a avut un mesaj acid pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu, care s-au plans ca nu au fost lasati sa-si sustina discursurile la Congresul PSD, iar in cele din urma, s-au retras din.

Liviu Dragnea: Cetatenii acestei tari sa nu mai fie supravegheati ilegal si sa nu mai fie arestati fara motiv

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a anuntat sambata, in cadrul Congresului extraordinar al formatiunii, ca legile de functionare a serviciilor secrete vor fi actualizate, dupa.

Liviu Dragnea, PRIMELE DECLARATII dupa rezultatul votului din Congres: Ce le-a transmis noilor lideri ai PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat sambata seara, dupa anuntarea rezultatelor votului de la Congresul PSD, ca noii lideri ai formatiunii trebuie sa munceasca mai mult pentru partid. Aceste functii pe care.

Liviu Dragnea: Gabriel Oprea mi-a spus Am vorbit cu statul de drept. Zgonea trebuie sa fie numarul unu in partid, iar tu, numarul doi. Coldea era la telefon

Presedintele PSD Liviu Dragnea a dezvaluit, marti seara, la Antena 3, ca fostul lider al UNPR Gabriel Oprea i-a spus in 2015, dupa ce a discutat cu Florian Coldea la telefon in prezenta sa, ca Valeriu Zgonea trebuie sa fie presedinte al PSD dupa demisia lui Victor Ponta. De asemenea, Dragnea a sustinut ca George Maior, pe atunci director al SRI, i-a dat lui Ponta lista primului Guvern USL, dar si lista cu procurorii-sefi.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce PRETURILE AU EXPLODAT, iar inflatia a atins cel mai mari nivel al ultimelor 5 ani

Liviu Dragnea nu a dorit sa comenteze datele INS potrivit carora rata inflatiei a urcat la cel mai inalt nivel din iunie 2013. Seful PSD a ales sa nu gaseasca scuze acum, lasand Guvernul sa isi.

Ce ne asteapta dupa Congresul PSD. O analiza a discursului lui Liviu Dragnea

Mult interes in societate pentru Congresul PSD. Si e normal, fiind partidul de guvernamant, de care inca depinde soarta societatii romanesti. Promitea nu de mult Liviu Dragnea, ca la Congresul tocmai incheiat va elibera tara de grupurile nelegitime de putere si va repune institutiile de forta in matca lor constitutionala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )