Libnet.ro
UNICEF

09:30

Restrictii pe timp de noapte. Anuntul de ultima ora al premierului Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Restrictii pe timp de noapte. Anuntul de ultima ora al premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a explicat, luni, ca deocamdata nu este cazul unor restrictii pe timp de noapte, cel putin pana nu vor fi evaluate rezultatele acestor masuri in alte tari unde au fost deja aplicate. continuă pe Antena3

Violeta Alexandru, anunt de ultima ora! O noua categorie de parinti va primi bani de la stat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat cu putin timp in urma ca, in acest moment se efectueaza plati pentru parintii ai caror copii se afla in institutii de invatamant sau clase care sunt incadrate in scenariul rosu. O alta veste buna anuntata de Violeta Alexandru este aceea ca actul normativ care prevede extinderea platilor si .

Cum au zburat 10 milioane de euro din buzunarul lui Gigi Becali! Decizie de ultima ora in instanta

Gigi Becali primeste lovitura dupa lovitura in startul acestui sezon, iar bugetul FCSB este serios afectat. Este al treilea an in care nu vin banii din grupele cupelor europene. in plus, nu sunt oferte pe numele fotbalistilor de la echipa care termina sezonul trecut de Liga 1 pe locul 5. Becali spera sa isi refaca .

Cand vine iarna in Romania. ANM, anunt de ultima ora pentru toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala a Romaniei au emis o noua prognoza. Cum e vremea in toata tara si cand va veni iarna in Romania? Care sunt detaliile indicate de specialisti pentru acest sezon rece? Anunt ANM: cand vine iarna in Romania? Vremea se mai mentine calda pana la finele lunii octombrie, iar ultima luna .

Lista statelor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Decizie de ultima ora a Comitetului National pentru situatii de Urgenta

Oficialii au indicat statele si zonele cu risc epidemiologic ridicat. Pe langa actualizarea listei, Comitetul National pentru situatii de Urgenta a mai venit in prim-plan cu o noua hotarare. Noi detalii despre purtarea mastii in spatii deschise. Care sunt exceptiile? Lista statelor si zonelor cu risc epidemiologic. Decizie si precizari CNSU Comitetul National pentru Situatii .

Ultima ora. Explozie puternica cu morti, intr-un bloc din Bucuresti. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenta

Zi neagra pentru zeci de cetateni din Captiala, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un apartament situat intr-un bloc din zona Aleea Podul Giurgiu. Proprietarul locuintei a fost gasit mort, iar alti zeci de vecini au fost evacuati din cladire. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenta. Care este cauza incendiului Potrivit primelor .

Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

In aceste momente de pandemie si criza economica sunt multi romani cu datorii mari la banci, prin credite bancare. Cele mai recente informatii anunta o decizie luata de Guvernul Orban in sedinta de ieri cu privire la aceasta situatie. Este vorba de reesalonarea unor credite si rate bancare. Guvernul a aprobat reesalonarea datoriilor Guvernunl Orban .

Se inchide circulatia pe timp de noapte in Romania? Ce spune Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte , din cauza pandemiei de SARS-CoV-2. O decizie finala nu a fost, deocamdata, adoptata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )