Libnet.ro
UNICEF

19:30

INTERVIU Lucian Ban, pianist roman in New York: Aduc sensilitatea romaneasca in orice proiect

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Lucian Ban, pianist roman in New York: Aduc sensilitatea romaneasca in orice proiect

Drumurile mele spirituale m-au apropiat in ultimul deceniu mai aproape de cararile jazz-ului, avand deja la mine cheia blues-ului, descoperita in tinerete, care m-a calauzit corect si echilibrat in noianul tendintelor muzicale ale ultimilor 40 de ani. continuă pe Adevărul

Trio Fantasm - Albrecht Maurer, Lucian Ban si Mat Maneri: Turneu European si lansarea noului album

Violonistul german Albrecht Maurer, pianistul american de origine romana Lucian Ban si violistul american nominalizat la premiile Grammy Mat Maneri celebreaza in aceasta toamna printr-un turneu european lansarea albumului lor FANTASM, produs de catre Nemu Records. in Bucuresti, concertul de lansare va avea loc la Teatrul Odeon in data de 10 noiembrie, de la ora 19. 00, cu sprijinul Ambasadei Germaniei. Maurer, Ban si Maneri vor avea dupa concert o discutie cu publicul, un bun prilej pentru semnarea exemplarelor din noul album.

Doi kenyeni au castigat Maratonul de la New York

Kenyanul Wilson Kipsang a castigat intrerecerea masculina de la Maratonul de la New York. in proba feminina s-a impus tot o sportiva din Kenya, Mary Keitany.

New York. Reteaua apelurilor de urgenta, 911, a PICAT pentru 2 ore

Departamentul de Pompieri din New York NYFD) a comunicat ca numarul special de urgente 911, asistat de computer, pentru prioritizarea situatiilor de urgenta, nu a fost functional timp de doua ore. Potrivit.

Klaus Iohannis, votat de 371 de romani la New York. Ponta - doar 65 de voturi

Candidatul ACL la prezidentiale Klaus Iohannis a obtinut cele mai multe voturi ale romanilor care au votat la New York. Primarul Sibiului a fost votat de 371 de romani cu drept de vot, in timp ce Victor Ponta a.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014: Iohannis castiga detasat la New York

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Candidatul ACL, Klaus Iohannis a obtinut cele mai multe voturi din partea romanilor stabiliti la New York, contabilizand mai mult 50% din voturile acestora, cu 41% peste Victor Ponta.

Rezultate finale ale votului pentru prezidentiale la New York: Iohannis - 371 de voturi, Macovei - 186, Ponta - 65

Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale la care si-au exprimat votul romanii de la New York arata ca 371 dintre acestia l-au votat pe candidatul ACL Klaus Iohannis, 186 au votat pentru Monica Macovei, iar 65 de persoane si-au exprimat votul pentru Victor Ponta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )