Libnet.ro
UNICEF

23:00

INTERVIU Raluca Rosca, PRO Romania Diaspora: Asigurarea unui venit minim de criza si simplificarea procedurilor de echivalarerecunoastere a vechimii in munca, sunt doar cateva dintre proiectele pe care le voi propune pentru romanii din diaspora

Hotnews Hotnews,
 INTERVIU Raluca Rosca, PRO Romania Diaspora: Asigurarea unui venit minim de criza si simplificarea procedurilor de echivalarerecunoastere a vechimii in munca, sunt doar cateva dintre proiectele pe care le voi propune pentru romanii din diaspora

Am vazut in ultimii ani foarte multe abuzuri in relatiile contractuale de munca ale romanilor din diaspora. imi doresc sa implementam un program de asistenta in dreptul muncii pentru cei care domiciliaza, profeseaza sau studiaza in afara tarii, Raluca Rosca, candidata la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea PRO Romania Diaspora. Intra in articol pentru citi ce alte masuri vor fi propuse pentru diaspora de catre Raluca Rosca. continuă pe Hotnews

100.000 de brosuri electorale, tiparite de PRO Romania la Vaslui, interzise in spatiul public. Motivul: defaimare

Brosura electorala Facem echipa pentru judetul Vaslui PRO RomaniaMisiunea iesirii din criza- Romania tiparita la comanda PRO Romania Vaslui a fost interzisa in spatiul public, Biroul Electoral Judetean solicitand formatiunii politice sa elimine pagina in care ministrul Sanatatii era defaimat.

Un senator PSD si-a dat demisia si s-a inscris in Pro Romania

Senatorul PSD de Gorj, Florin Carciumaru, s-a inscris in PRO Romania. Carciumaru. Fostul primar la municipiului Targu Jiu s-a aratat nemultumit de faptul nu a mai fost sustinut de PSD pentru o noua candidatura pentru Parlament, desi i s-a promis pana in ultimul moment ca se va afla pe lista candidatilor.

intreaga organizatie Pro Romania Craiova a trecut la PSD

Organizatia PRO Romania Craiova, in frunte cu presedintele Catalin Resceanu, a trecut la PSD, a anuntat, vineri, presedintele PSD Craiova, Lia Olguta Vasilescu, intr-o conferinta de presa, transmite Agerpres.

Deputatul PRO Romania, Mircea Titus Dobre: Nu se poate intra cu bocancii in spiritualitatea romanilor!

Fostul ministru al Turismului, Mircea Dobre, candidat PRO Romania pentru inca un mandat de deputat, propune o mai buna gestionare a situatiei evenimentelor religioase, pentru a nu se mai ajunge la situatii precum cele de la pelerinajul de Sfantul Andrei.

ALDE si Pro Romania: De aceea, a trebuit sa ne unim, pentru a le sparge cooperativa

ALDE si Pro Romania promit ca noua echipa, formata prin fuziunea celor doua partide, va apara drepturile romanilor si se va bate pentru libertatile individuale si pentru drepturile economice castigate.

BEC interzice Pro Romania sa mai distribuie calendare crestin-ortodoxe cu logoul partidului, in campania electorala

Biroul Electoral Central a stabilit, la sesizarea PNL, ca Pro Romania a incalcat legislatia electorala, folosind in campanie materiale de propaganda care nu respectau prevederile legale, respectiv calendare.

PNL: Biroul Electoral Central a interzis Partidului Pro Romania sa mai distribuie calendare crestin-ortodoxe cu logoul partidului, in campania electorala

Partidul Pro Romania a incalcat legislatia electorala, folosind in campanie materiale de propaganda electorala care nu respectau prevederile legale, respectiv calendare religioase cu logo-ul partidului, a decis Biroul Electoral Central, PNL calificand drept o victorie faptul ca sesizarea sa pe aceasta tema a fost admisa.

Partidul Pro Romania, obligat sa-si adune calendarele ortodoxe distribuite electoral

Biroul Electoral Central a interzis Partidului Pro Romania sa mai distribuie calendare ortodoxe cu s.

PNL: Biroul Electoral Central a interzis Partidului Pro Romania sa mai distribuie calendare crestin-ortodoxe cu logoul partidului, in campania electorala

Partidul Pro Romania a incalcat legislatia electorala, folosind in campanie materiale de propaganda electorala care nu respectau prevederile legale, respectiv calendare religioase cu logo-ul partidului, a decis Biroul Electoral Central, PNL calificand drept o victorie faptul ca sesizarea sa pe aceasta tema a fost admisa, conform news. ro.

Partidul lui Ponta, interzis sa mai distribuie calendarele ortodoxe cu logo-ul Pro Romania

Partidul Pro Romania a incalcat legislatia electorala folosind in campanie materiale de propaganda electorala care nu respectau prevederile legale, respectiv calendare ortodoxe cu logo-ul partidului, a decis Biroul Electoral Central, PNL calificand drept o victorie faptul ca sesizarea sa pe aceasta tema a fost admisa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )