Libnet.ro
UNICEF

14:16

INTERVIU Raluca Turcan, prim-vicepresedinte PNL: Klaus Iohannis este garantia faptului ca Romania poate face pasul catre normalitate. A folosit fiecare parghie constitutionala ca sa blocheze PSD!

Hotnews Hotnews,
 INTERVIU Raluca Turcan, prim-vicepresedinte PNL: Klaus Iohannis este garantia faptului ca Romania poate face pasul catre normalitate. A folosit fiecare parghie constitutionala ca sa blocheze PSD!

Raluca Turcan, prim-vicepresedinte PNL, a vorbit intr-un interviu acordat HotNews. ro despre campania de strangere de semnaturi pentru candidatura presedintelui Klaus Iohannis, despre ce a insemnat aceasta perioada pentru echipa PNL, dar si despre cum va proceda Partidul National Liberal pentru a se asigura ca electoratul se va mobiliza in primul tur al alergerilor prezidentiale. continuă pe Hotnews

Raluca Turcan: PSD a dat nastere unui stat care lucreaza impotriva romanilor

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat sambata la Craiova ca in ultimii trei ani de zile PSD a practicat cea mai virulenta forma de gangsterism politic din ultimii 30 de ani si ca Klaus Iohannis este o garantie catre normalitate.

RALUCA TURCAN: De trei ani, Romania se afla intr-o stare de asediu nedeclarata

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat sambata, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest Oltenia, ca Romania se afla, de trei ani, intr-o stare de asediu nedeclarata si a catalogat actiunile PSD drept forme de gangsterism politic.

Klaus Iohannis: PSD, pentru Romania, a fost si este o catastrofa

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest.

Klaus Iohannis, ironii acide la adresa social-democratilor: Au realizat mii de kilometri de autostrada cu creionul

Presedinte Klaus Iohannis a tinut un discurs, sambata, laCentrul Multifunctional Craiova la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest). Acesta a criticat in termeni duriguvernarea.

Mihai Fifor, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Domnul presedinte, mai este nevoie sa moara oameni ca sa deblocati activitatea Guvernului?

Vicepremierul Mihai Fifor l-a atacat in termeni duri pe presedintele Klaus Iohannis pe care il acuza ca blocheaza activitatea Executivului, care ar fi avut nevoie de mana libera pentru a faceschimbari.

Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generala a ONU

Resedintele Klaus Iohannis participa marti, la New York, la de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Alaturi de seful statului este prezenta Ramona Manescu, ministru al Af.

Mihai Chirica anunta ca-l sustine pe Klaus Iohannis la prezidentiale

Primarul orasului Iasi, Mihai Chirica, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca in campania pentru alegerile prezidentiale il sustine pe Klaus Iohannis. Mihai Chirica a explicat ca presedintele a tratat orasul cu respect si ca, din punctul sau de vedere, este cea mai buna optiune, noteaza Mediafax.

Klaus Iohannis, la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a ONU: Cand va lua cuvantul in cadrul reuniunii

Au aparut primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis la cea de-a 74-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. Seful statului conduce delegatia Romaniei la cel mai important.

Mesajul lui Klaus Iohannis de la ONU: Apel pentru promovarea egalitatii de gen

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de la Adunarea Generala a ONU, in care incurajeaza cetatenii sa contribuie la promovarea egalitatii de gen si imputernicirea femeilor, facand referire la un raport HeForShe publicat de organizatia ONU pentru egalitate de gen si imputernicire a femeilor.

Viorica Dancila, scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis: Fac un apel ferm pentru numirea unui ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne

Premierul Viorica Dancila ii adreseaza presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa prin care ii cere sefului statului sa numeasca un ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne. in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )