Libnet.ro
UNICEF

18:45

Interviul Adinei Florea in CSM, amanat. Reactie dura a lui Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
Interviul Adinei Florea in CSM, amanat. Reactie dura a lui Tudorel Toader

Adina Florea, propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DNA, urmeaza sa sustina joi interviul in fata Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al. continuă pe Antena3

Audierea Adinei Florea la CSM, amanata din cauza unei sesizari facute la Inspectia Judiciara

Sectia pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis amanarea audierii Adinei Florea, propunerea lui Tudorel Toader la conducerea DNA, din cauza unei sesizari formulate la Inspectia Judiciara.

S-a propus amanarea interviului Adinei Florea in CSM. Reactie dura a lui Tudorel Toader

Adina Florea, propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DNA, urmeaza sa sustina joi interviul in fata Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al.

Augustin Lazar obtine amanarea interviului Adinei Florea pentru sefia DNA, dupa un schimb de replici cu Toader in CSM

Adina Florea, propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DNA, trebuia sa sustina, joi, interviul in fata Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, insa sedinta s-a amanat pana.

Audierea Adinei Florea pentru conducerea DNA, amanata

Sectia pentru procurori a CSM amana audierea procurorului Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru conducerea DNA, ministrul Justitiei Tuidorel Toader impotrivindu-se si avand un schimb de replici cu Augustin Lazar, potrivit News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )