Libnet.ro
UNICEF

23:15

Interviul momentului! Milionarul Tristan Tate vorbeste despre despartirea de Bianca Dragusanu

Antena3 Antena3,
Interviul momentului! Milionarul Tristan Tate vorbeste despre despartirea de Bianca Dragusanu

Ieri a picat bomba in showbiz potrivit careia Bianca Dragusanu si Tristan Tate s-au despartit, iar acest lucru a creat mare valva! Dupa o luna de dragoste cu nabadai, cei doi si-au spus adio si au. continuă pe Antena3

Ultimele imagini cu Bianca Dragusanu si Tristan Tate impreuna! Milionarul era tinut sub papuc de blonda

Nu mai incape nicio indoiala! Disperat sa nu o piarda pe Bianca Dragusanu, Tristan Tate accepta orice din partea superbei blondine. Milionarul a fost de acord chiar sa fie tinut sub papuc de celebra sa.

Primele declaratii ale lui Tristan Tate, dupa despartirea de Bianca Dragusanu, scot la iveala tot! De ce l-a parasit, de fapt, pe Victor Slav

Tristan Tate face primele declaratii, dupa ce a fost facuta oficiala despartirea dintre el si Bianca Dragusanu! in timp ce explica faptul ca nimeni n-ar trebui sa fie surprins de acest deznodamant,.

Tristan Tate, declaratie devastatoare si plina de ironie la adresa Biancai Dragusanu, dupa ce s-au despartit

Dupa ce s-a aflat de despartirea dintre Bianca Dragusanu si Tristan Tate, britanicul a luat-o la misto pe vedeta autohtona. Bianca este o femeie familista, care si-a lasat sotul si tatal copilului ei.

A iesit la ATAC! Tristan Tate, dupa ce a aflat ca Bianca s-a VAZUT cu Victor: NU sunt PROST!

Tristan Tate a aflat ca Bianca Dragusanu s-a vazut cu Victor Slav. Nu a fost deloc gelos, ba chiar a vazut cat se poate de fireasca aceasta discutie intre parintii unei fete. Oamenii au gandire foarte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )