Libnet.ro
UNICEF

16:00

Interviurile FNT. Oana Pellea, de la Amza la Naum, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Adevărul Adevărul,
Interviurile FNT. Oana Pellea, de la Amza la Naum, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Actrita Oana Pellea este prima invitata a acestei saptamani care vine in studioul Adevarul Live, la Interviurile FNT. in cadrul Festivalului National de Teatru 23 octombrie - 1 noiembrie), actrita va putea fi urmarita in spectacolul Naum. continuă pe Adevărul

Interviurile FNT. Regizorul Vlad Cristache, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Spectacolul The History boys. Povesti cu parfum de liceu, de Alan Bennett, in regia si scenografia lui Vlad Cristache, se joaca la Teatrul Excelsior, pe 26 si 31 octombrie, in cadrul Festivalului National de Teatru FNT). Astazi, de la ora 13. 00, regizorul se va afla in studioul Adevarul Live.

Interviurile FNT. Regizorul Felix Alexa - despre teatru ca oglinda a unei societati violente, la Adevarul Live de la ora 13.00

Felix Alexa, unul dintre cei mai prolifici regizori de teatru, vine la Interviurile FNT cu doua dintre spectacolele sale tulburatoare, Butoiul cu pulbere si Terorism, dar si cu o Cerere in casatorie, cele trei titluri selectionate pentru Festivalul National de Teatru de anul acesta.

Interviurile FNT. Antoaneta Cojocaru si Mihaela Teleoaca vin, de la ora 12.00, la Adevarul Live

Spectacolul Cea mai puternica, dupa textul lui August Strindberg, cu Mihaela Teleoaca si Antoaneta Cojocaru, se joaca pe 24, 25, 27 si 28 octombrie, la Sala Noua a Teatrului de Comedie, in cadrul Festivalului National de Teatru FNT). Astazi, cele doua actrite vor veni in studioul Adevarul Live, de la ora 12.

Adevarul Live, ora 15.00: Vaccinat sau nevaccinat ce e mai periculos?

Ministerul Sanatatii a achizitionat anul acesta doar 500 de mii de doze de vaccin antigripal, prea putine pentru a asigura acoperirea nationala recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Aflam care sunt riscurile pe care si le asuma populatia care nu se imunizeaza, dar si care sunt efectele adverse ale vaccinarii, la Adevarul Live de la ora 15. 00, de la prof. dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie.

Pianista Alina Azario va vorbi la Adevarul Live, de la ora 14.00, despre Festivalul Clara Haskil

Pianista Aliza Azario, director artistic al Festivalului Clara Haskil26 octombrie 2 noiembrie), desfasurat la Sibiu, va veni la Adevarul Live, de la ora 14. Festivalul va aduce in fata publicului artisti straini de prima marime, precum si artisti romani de talie internationala.

Eugen Tomac: Rusia poarta un razboi deschis cu Europa, iar interesele sale in Republica Moldova sunt uriase. Filat a cazut in capcana lacomiei

Presedintele PMP, Eugen Tomac, va vorbi, luni, de la ora 11. 00, la Adevarul Live despre Congresul formatiunii pe care o conduce, venirea lui Traian Basescu in PMP si despre proiectul votului prin corespondenta, dar si situatia din Republica Moldova dupa retinerea lui Vlad Filat.

Reuseste Putin sa dezbine Europa? Ce face Romania? - dezbatere Foreign Policy la Adevarul Live

Rusia isi afirma dorinta de a fi jucator la nivel mondial prin implicarea militara in Siria, in timp ce presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, face declaratii socante privind scoaterea SUA din relatia Uniunea Europeana-Rusia si necesitatea unei reapropieri a Europei de Moscova.

Evenimentele din Moldova: consecintele in paradigma geo-strategica, la Adevarul Live, ora 16.00

Care este semnificatia profunda a suitei de evenimente care se produc acum in Republica Moldova si care sunt posibilele lor consecinte in jocul geo-strategic care se poarta de mai mult timp la zona de contact intre Uniunea Europeana si Federatia Rusa?.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )