Libnet.ro
UNICEF

17:00

intoarcerea la origini: de ce se vand mai bine vinilurile decat CD-urile

Playtech Playtech,
intoarcerea la origini: de ce se vand mai bine vinilurile decat CD-urile

In primele sase luni ale lui 2020, s-a observat o schimbare de comportament pe piata muzicii. in premiera in ultimele peste trei decenii, veniturile din vanzarea de viniluri au fost mai mari. continuă pe Playtech

Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt. Toti romanii de aici o duc cel mai bine

In 2018 s-a facut un clasament al celor mai bune orase din Romania. S-a tinut cont de costurile de trai, siguranta, curatenia, linistea si transportul. Clasamentul plasa orasul Brasov pe primul loc si Alexandria pe ultimul. Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt Clasamentul se baza pe un studiu realizat de o .

Prahova: Unitatea mobila de ATI la nivelul Spitalului Judetean a fost repusa in functiune dupa mai bine de doua saptamani

Unitatea mobila de Terapie Intensiva instalata la nivelul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti a fost repusa in functiune dupa mai bine de doua saptamani in care nu a putut primi pacienti cu COVID-19.

DigiSport: Imaginea care a provocat sute de comentarii la US Open. Si-a pus silicon Arata mai bine acum cativa ani!

Dupa ce Novak Djokovic a fost exclus de la US Open, din cauza ca a lovit o arbitra cu mingea, Serbia a ramas totusi reprezentata in turneu. Marijana Veljovic 39 de ani) este una dintre cele mai populare arbitre din lumea tenisului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )