Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt. Toti romanii de aici o duc cel mai bine

Playtech Playtech,
Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt. Toti romanii de aici o duc cel mai bine

In 2018 s-a facut un clasament al celor mai bune orase din Romania. S-a tinut cont de costurile de trai, siguranta, curatenia, linistea si transportul. Clasamentul plasa orasul Brasov pe primul loc si Alexandria pe ultimul. Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt Clasamentul se baza pe un studiu realizat de o . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai .

Orasul din Romania care are doar transport electric. I-a luat fata Bucurestiului

In acest articol vo vom vorbi despre primul oras din Romania cu transport public 100% electric. Probabil v-ati fi asteptat ca acesta sa fie Bucurestiul, insa Capitala este inca pe lista de asteptare. Marele anunt a fost facut de Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor. Mai multe detalii, in continuare. Primul oras din Romania .

Costel Alexe: Brasovul, primul mare oras din Romania care va avea transportul in comun 100% electric

Brasovul va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru anul acesta fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice, a declarat miercuri ministrul Mediului,.

Costel Alexe: Brasovul, primul mare oras din Romania care va avea transportul in comun 100% electric

Brasovul va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru anul acesta fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice, a declarat miercuri ministrul Mediului,.

Orasul din Romania care e asaltat de turisti, zilnic. E pe lista celor mai bune destinatii din Europa in 2020

Un oras din Romania se numara printre cele mai frumoase 20 de destinatii din Europa pentru anul 2020, potrivit Forbes. Jurnalistii americani il considera urmatoare destinatie trendy, fiind laudat pentru cultura si gastronomie. Despre ce oras este vorba, afati in randurile de mai jos. Orasul din Romania care a intrat pe lista celor mai bune .

Ultima fabrica de sticla din Romania si-a inchis portile dupa 400 de ani de activitate continua. Pandemia de Covid-19 i-a fost fatala

Ultima fabrica de sticla din Romania, care functiona la Avrig, in judetul Sibiu,si-a inchis portile dupa 400 de ani de activitate continua. Principala cauza care a dus de demararea procesului.

Business report: Ultima fabrica de sticla din Romania si-a inchis portile. Dealerii se asteapta ca euro sa sara luni de 4,85 lei Dan Dungaciu: Dumnezeu isi ia revansa!. Salariul minim poate creste anul viitor

Ultima fabrica de sticla din Romania, care functiona la Avrig, si-a inchis portile * Dealerii se asteapta ca euro sa sara luni de 4,85 lei la cursul BNR * Orban vrea ca bugetul pe 2021 sa fie votat de Parlamentul ales pe 6 decembrie * Sindicatul politistilor, reactie dura dupa ce ministrul Bode a dat vina pe sofer * Prim-ministrul spune ca salariul minim poate creste anul viitor * Dan Dungaciu: Dumnezeu isi ia revansa! versiunea turceasca * Inventatorul noviciok: Nu pot dormi, am un pacat pe constiinta * Singur in jurul lumii. Viata se masoara in experiente, nu in ani * Doar 13% din cresterea de criza a deficitului vine din scaderea veniturilor: restul e crestere de cheltuieli.

Alimentele care ard caloriile, in cateva zile. Asta trebuie sa manance, de fapt, toti romanii care vor sa dea jos kilograme

In acest articol iti vom prezenta o lista cu alimente care ard grasimile cat vezi cu ochii si te ajuta sa slabesti. Totusi, trebuie sa stii ca aceste alimente vor functiona la adevarata lor capacitate daca fac parte dintr-o dieta sanatoasa. Mai multe detalii, in continuare. Alimentele care te ajuta sa arzi calorii 1. Semintele .

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )