Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se intorc ploile. Prognoza meteo pentru acest weekend

B1 B1,
Se intorc ploile. Prognoza meteo pentru acest weekend

Vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pana sambata, urmand ca de duminica temperaturile sa scada si sa-si faca aparitia ploile. Vineri, vremea se va mentine. continuă pe B1

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cand se intoarce frigul

IN TARA Vremea se va mentine mult mai calda decat ar fi normal in a doua decada a lunii octombrie, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra in general.

Prognoza meteo: primavara din mijlocul toamnei. Cat de cald se face, cand lovesc ploile si ce se anunta pe 22 octombrie

O saptamana cu vreme de primavara-vara anunta meteorologii, cu temperaturi ce vor ajunge in sud-vest si la 27 de grade, anormala pentru mijlocul lunii octombrie. Deocamdata, ploile vor lipsi din piesaj, insa de la mijlocul saptamanii ceata va pune probleme in mai multe regiuni. Diminetile vor fi placute, cu maxime de 12 si chiar 16 grade.

Prognoza meteo. Ce se intampla cu temperaturile

VREMEA iN TARA Vremea va fi calda si predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, potrivit Administratiei Nationale de.

Vremea se raceste din acest weekend. La sfarsitul lunii, temperaturile vor fi si cu 15 grade mai coborate

Vremea va intra intr-un proces de racire incepand de sambata, dinspre regiunile vestice, de unde vor incepe si precipitatiile in noaptea de duminica spre luni, a anuntat vineri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )