Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vremea se raceste din acest weekend. La sfarsitul lunii, temperaturile vor fi si cu 15 grade mai coborate

Antena3 Antena3,
Vremea se raceste din acest weekend. La sfarsitul lunii, temperaturile vor fi si cu 15 grade mai coborate

Vremea va intra intr-un proces de racire incepand de sambata, dinspre regiunile vestice, de unde vor incepe si precipitatiile in noaptea de duminica spre luni, a anuntat vineri. continuă pe Antena3

Vremea se raceste din acest weekend. La sfarsitul lunii, temperaturile vor fi si cu 15 grade mai scazute

Vremea va intra intr-un proces de racire incepand cu acest sfarsit de saptamana, cand mercurul din termometre va cobori cu 10 - 15 grade Celsius.

VIDEO Astra Film Festival 2017, Ziua 1: Sibiu 825, o cronica istorica a Sibiului, a deschis editia din acest an

Seara de luni a deschis oficial editia a 24-a a festivalului de film documentar de la Sibiu, AFF 2017. Gala de deschidere a festivalului s-a desfasurat in prezenta oficialitatilor locale si a spectatorilor cinefili. Filmul Sibiu 825, in regia lui Dumitru Budrala, o cronica istorica a Sibiului, la aproape 9 secole de atestare documentara, a initiat periplul cinematografic din acest an, urmat de un concert de exceptie semnat Luiza Zan si Peter Sarik Trio. In saptamana care urmeaza, publicul cinefil va experimenta o colectie impresionana de filme documentare, evenimente VR si full-dome, concerte si intalniri cu specialistii din industria cinematografica.

Meteorolog: Vremea se raceste incepand de sambata, dinspre regiunile vestice. Racirea continua pana la sfarsitul lunii octombrie

Vremea va intra intr-un proces de racire incepand de sambata, dinspre regiunile vestice, de unde vor incepe si precipitatiile in noaptea de duminica spre luni, a anuntat vineri Florinela Georgescu, directorul general adjunct al Administratiei Nationale de Meteorologie, citata de Agerpres.

Se intorc ploile. Prognoza meteo pentru acest weekend

Vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pana sambata, urmand ca de duminica temperaturile sa scada si sa-si faca aparitia ploile. Vineri, vremea se va mentine.

La sfarsitul lunii iulie, doi tineri au plecat intr-o drumetie pe munte si nu s-au mai intors. Cum i-au gasit recent politistii. Erau morti, dar...

Doi tineri au fost gasiti morti in Parcul National Joshua Tree din SUA, dupa ce au fost dati disparuti la finalul lunii iulie. Trupurile lor neinsufletite au fost gasite intr-o pozitie.

Catalonia risca sa ramana fara bani pana la sfarsitul lunii octombrie INFOGRAFIE

Actiunile spaniole si obligatiunile au scazut in momentul in care guvernul Rajoy a anuntat decizia de a interveni direct in Catalonia, un pas care va inflama in continuare conflictul asupra viitorului celei mai mari economii regionale din Spania, informeaza Bloomberg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )