Libnet.ro
UNICEF

18:30

A intrat in recesiune cea mai mare economie a lumii?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
A intrat in recesiune cea mai mare economie a lumii?

Arbitrul recesiunii din Statele Unite este reputata institutie National Bureau of Economic Research NBER), care ne informeaza, cu o semnificativa intarziere, cat timp s-a aflat cea mai mare economie a lumii intr-o perioada de contractie. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a fost si in luna iunie tara cu cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate,.

LUNA IUNIE 2019 Tara noastra a inregistrat cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

VREMEA 17 iulie. Soare si temperaturi ridicate in cea mai mare parte a tarii

E soare in cea mai mare parte din tara. in zonele montane, in jumatatea de nord a Moldovei, cei de la ANM spun ca pe arii restranse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale.

COFACE: Tara noastra avea a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa

Romania avea, in 2018, a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa, cu un mix energetic preponderent axat pe gaze naturale, de peste un sfert din total, potrivit Coface.

Populatia Germaniei a ajuns la un nivel record. Emigrantii romani au cea mai mare contributie

Populatia Germaniei a atins un nivel record de peste 83 milioane de persoane, anul trecut, in mare parte datorata migratiei din Europa de Est, Romania figurand in topul clasamentului, scrie Reuters.

Romania, locul 2 in Europa Centrala si de Est pentru cea mai mare amenda de incalcare a GDPR

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP) a amendat la finele lunii trecute o institutie bancara din Romania cu 130. 000 euro pentru incalcarea regulamentului UE de protectie a datelor. Cuantumul amenzii plaseaza tara noastra pe locul al doilea in Europa Centrala si de Est, dupa Polonia, in ceea ce priveste cele mai mari sanctiuni pentru incalcarea GDPR, arata o analiza Deloitte Romania.

Cazul socant al barbatului care a agresat sexual o fetita ademenind-o cu mancare pentru caini. Unde a executat cea mai mare parte a pedepsei

Un barbat de 52 de ani a traumatizat pe viata o copila dupa ce a ademenit-o intr-un depozit, profitand de naivitatea micutei, si a supus-o la mai multe acte sexuale.

Greva generala de la SC Electroaparataj Targoviste se prelungeste cu inca doua saptamani. Este cea mai mare perioada de greva a unei firme din Targoviste

Salariatii SC Electroaparataj SA din Targoviste se afla in greva de mai bine de doua luni, timp in care societatea a anuntat dizolvarea societatii. in ciuda acestei situatii, sindicalistii nu renunta la revendicarile lor.

Business report: Vodafone pierde definitiv in fata unor clienti care si-au reziliat contractele inainte de termen; Exportul net sarbatoreste cea mai mare influenta negativa asupra cresterii PIB din ultimii 10 ani: Pica imperiul lui Ioan Niculae? Interagr

Metroul si trenul metropolitan din Cluj incep cu amanari: depunerea ofertelor la licitatia pentru studii se prelungeste pana pe 30 iulie. Licitatia pentru studiile necesare. Alianta VW-Ford anunta noua generatie de masini electrice. Cand le vedem pe sosea. Viitoarele masini electrice Ford vor fi construite pe platforma MEB Modular Electric Toolkit).

Romania are a cincea cea mai mare diaspora din lume

Emigratia a devenit un fenomen social si economic major in Romania, unde populatia a scazut de la 22,4 milioane in anul 2000 la 19,5 milioane in 2018. Migratia catre strainatate este responsabila pentru peste 75% din acest declin, arata un raport realizat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )