Libnet.ro
UNICEF

07:15

intrebari fara raspuns si o viata curmata la doar 18 ani. Cum a ajuns sa se sinucida o adolescenta, cu cureaua tatalui sau

Adevărul Adevărul,
intrebari fara raspuns si o viata curmata la doar 18 ani. Cum a ajuns sa se sinucida o adolescenta, cu cureaua tatalui sau

Tanara de 18 ani din comuna Stremt, judetul Alba, gasita spanzurata de un copac duminica dimineata, s-ar fi sinucis cu cureaua tatalui ei. Fata ar fi fost afectata grav de arestarea preventiva a tatalui, dupa ce acesta a fost prins baut si fara permis la volanul masinii care o cumparase chiar pentru fiica sa. continuă pe Adevărul

Tragedie in Olt! Un tanar de 18 ani a murit in urma unui accident produs de un barbat fara permis

Un tanar de 18 ani a murit si trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs in noaptea de sambata spre duminica pe DN 6, in afara comunei Draghiceni, de un sofer in varsta de 20 ani, fara.

O sportiva de doar 15 ani, revelatia tenisului feminin: s-a impus in randul celor mai bune jucatoare din lume, desi la inceputul anului era in afara Top 600

Cori Gauff tocmai a cucerit primul ei turneu WTA, la doar 15 ani, dupa ce s-a impus in finala competitiei din Austria, de la Linz, pe care si-a adjudecat-o in trei seturi, in detrimentul letonei Jelena Ostapenko.

Cine este Alexandru, adolescentul de 18 ani mort in accidentul cumplit din Olt. Soferul, prietenul lui, nu avea permis si beat

Un tanar de 18 ani a murit in noaptea de sambata spre duminica, intr-un accident cumplit petrecut in Olt. Masina era condusa de un amic al baiatului si in autovehicul se aflau in total cinci tineri,.

Tanara de 18 ani din Alba, gasita de propria mama spanzurata de un copac. Care ar fi posibilul motiv al sinuciderii

O tanara in varsta de 18 ani din comuna Stremt, judetul Alba, a fost gasita duminica dimineata, de catre mama acesteia, spanzurata de un copac in gradina casei.

Un baiat de 18 ani a murit intr-un grav accident rutier. Soferul care a produs accidentul era beat si nu avea permis

Un tanar in varsta de 18 ani a decedat, iar alti trei tineri au fost transportati la spital in urma unui accident grav petrecut in noaptea de sambata spre duminica, 1213 octombrie 2019.

Doliu in lumea cosmeticienelor. Una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene s-a stins la doar 46 de ani

Cristina Chirica, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene din Vaslui s-a stins din viata la 46 de ani.

Dr. Mehmet Oz iti arata cum isi incepe el ziua in forta. Fara cafea sau ceai. Doar apa si lamaie!

Celebrul doctor Mehmet Oz a dezvaluit, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, cum isi incepe el fiecare dimineata, astfel incat sa se incarce de energie. Fara cafea, fara ceai. Doar lamaie si.

Dr. Oz dezvaluie cum isi incepe ziua in forta. Fara cafea sau ceai. Doar apa si lamaie!

Celebrul doctor Mehmet Oz a dezvaluit, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, cum isi incepe el fiecare dimineata, astfel incat sa se incarce de energie. Fara cafea, fara ceai. Doar lamaie si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )