Libnet.ro
UNICEF

10:45

Doliu in lumea cosmeticienelor. Una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene s-a stins la doar 46 de ani

Adevărul Adevărul,
Doliu in lumea cosmeticienelor. Una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene s-a stins la doar 46 de ani

Cristina Chirica, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene din Vaslui s-a stins din viata la 46 de ani. continuă pe Adevărul

Mihai Fifor: PSD merge in opozitie. Se incheie una dintre cele mai bune guvernari pe care le-a avut Romania dupa Revolutie Senatorul sustine ca vine tavalugul austeritatii

Mihai Fifor sustine ca, odata cu trimiterea PSD in opozitie, se incheie una din cele mai bune guvernari pe care le-a avut Romania dupa Revolutie. Secretarul general al PSD a facut aceasta afirmatie.

MOTIUNE DE CENZURA. Dan Barna: Guvernul Dancila, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem sansa sa trecem examenul de bacalaureat in fata cetatenilor

Guvernul Dancila este cel mai incompetent din ultimii 30 de ani si trebuie demis cat mai rapid, a declarat Dan Barna, presedintele USR, in plenul Parlamentului, in timpul dezbaterilor privind adoptarea motiunii.

Dancila: Am avut una dintre cele mai eficiente guvernari din ultimii 30 de ani. Avem curajul sa ne uitam in ochii oamenilor, pentru ca nu am luat nicio masura impotriva lor (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, la debutul sedintei saptamanale de guvern, ca aceasta guvernare PSD a fost una dintre cele mai eficiente din ultimii 20 de ani Indiferent de minciunile si propaganda.

Unul dintre cele mai asteptate evenimente din an, in octombrie la Opera Comica pentru Copii

Sase reprezentatii in luna octombrie cu superproductia Madagascar - A Musical Adventure JR.

Unul dintre cele mai mari combinate comuniste a ajuns la vanzare pe OLX

Un teren de aproape 2 milioane si jumatate de metri patrati, parte din fosta platforma Rafo Onesti, este oferit la vanzare pe OLX.

Stirile ProTV: Unul dintre cele mai mari combinate comuniste, vandut pe OLX. Pretul cerut

Un teren de aproape 2 milioane si jumatate de metri patrati, parte din fosta platforma Rafo Onesti, este oferit la vanzare pe OLX.

HOPA! Toata tara o vede pe frumoasa cantareata doar in costum popular, dar uite ce CORP SUPERB are! Le face de rusine pe multe vedete XXX! (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Viorica Macovei este una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara de la noi. VEZI AICI GALERIA FOTO Frumoasa artista ne-a obisnuit, de-a lungul timpului, cu aparitiile sale impecabile, mereu.

Unul dintre cele mai mari combinate comuniste, vandut pe OLX. Cat a ajuns sa coste Rafo Onesti (FOTO)

Una dintre cele mai mari rafinarii ale Romaniei se vinde, pe bucati, pe OLX.

Cel mai bun telefon de gaming ajunge in Europa: cat costa si ce ofera

Daca ai o afinitate pentru gaming in deplasare, ar fi pacat sa nu faci investitia intr-un smartphone dedicat placutei activitati. Nubia Red Magic 3s este una dintre cele mai bune.

Liderul PMP, Eugen Tomac, dupa consultari: Eliminarea pensiilor speciale, una dintre conditiile obligatorii ale formatiunii pentru intrarea la guvernare

O ordonanta de urgenta privind revenirea la alegerea primarului in doua tururi este una dintre prioritatile din primele zile de mandat ale noului guvern, a declarat presedintele PMP, Eugen Tomac, dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2313 seconds )