Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un intreg oras din SUA a fost evacuat dupa o puternica explozie la o rafinarie. Bilantul victimelor (VIDEO)

B1 B1,
Un intreg oras din SUA a fost evacuat dupa o puternica explozie la o rafinarie. Bilantul victimelor (VIDEO)

O explozie puternica in orasul Superior din statul american Wisconsin a condus joi la evacuarea intregii populatiei dupa ce autoritatile au declansat stare de alerta ca urmare a incidentului. Cel putin 11 au. continuă pe B1

Cel mai temut criminal in serie din SUA a fost prins dupa 40 de ani de cautari

Joseph James DeAngelo, un fost politist, este acuzat, deocamdata, ca a ucis 12 persoane si a violat peste 50 de femei intre anii 1976 - 1986. Barbatul a fost arestat miercuri, in zona unde a comis majoritatea infractiunilor.

Un criminal a fost prins dupa 40 de ani de fuga

Joseph James DeAngelo, un fost politist si unul dintre cei mai cautati criminali in serie din SUA, a fost arestat miercuri noaptea, dupa 40 de ani de cautari. DeAgelo a reusit intr-un mod incredibil sa.

Cel mai mare premiu muzical german a fost desfiintat dupa ce a premiat o melodie antisemita

Cel mai mare premiu muzical din Germania a fost desfiintat dupa ce unul dintre premiile de anul acesta a fost acordat unui album rap care se presupune ca ar contine versuri antisemite, scrie The Guardian. Marca.

Cozmin Gusa, despre proiectul de investitii americane n presa romneasca: Compania din SUA s-a nfiintat luna aceasta / Realitatea Media poate sa aplice doar dupa ce rezolva insolventa / Ce spune despre presedintele fondului Ellaal, Mark J. Robertson

Compania americana ce va fi folosita ca vehicul financiar pentru un plan de a investi 50 de milioane de dolari in presa din Romania a fost infiintata luna aceasta si ar avea fondurile asigurate, desi nu toti investitorii au aderat inca, pe hartie, la acest fond, a spus pentru HotNews. ro Cozmin Gusa, initiatorul proiectului dezbatut intens in piata media, de cateva zile incoace. HotNews. ro a cerut detalii despre aceasta initiativa, prezentata mai degraba lacunar in comunicarea oficiala si care a atras atat atentia patronilor media, cat si a ziaristilor interesati cine s-ar afla in spatele celor dornici sa investeasca atatia bani intr-o industrie care scartaie din temelii. Vezi in text ce spune Cozmin Gusa despre proiect, despre legaturile cu Romania ale americanului care conduce fondul si despre cine are sanse sa ia bani, inclusiv despre cazul Realitatea Media .

Un oras din Romania ales ca destinatie de vis: Tu l-ai vizitat?

Zilnic, portalul GEO recomanda la categoria Calatorii cate un loc neobisnuit de pe mapamond ca destinatia de vis a zilei. intre Marele Canion din Arizona, Cascada Victoria Devils Pool din Zambia, Eel Pie.

Copiii de la o gradinita din judetul Arges, evacuati dupa ce un incendiu a izbucnit la un panou electric din apropierea cladirii

Cativa prescolari de la o gradinita din localitatea Mosoaia, judetul Arges, au fost scosi de urgenta, miercuri dimineata, din incinta unitatii de invatamant dupa ce un incendiu a izbucnit la un.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )