Libnet.ro
UNICEF

19:30

UE va introduce tarife definitive pentru bicicletele electrice din China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE va introduce tarife definitive pentru bicicletele electrice din China

Guvernele statelor membre UE au fost de acord ieri sa introduca tarife definitive pentru a frana importurile de biciclete electrice ieftine din China, care, potrivit producatorilor europeni, beneficiaza de subventii incorecte si in consecinta inunda piata Uniunii Europene, au declarat pentru Reuters surse din apropierea acestui dosar. continuă pe Ziarul Bursa

Cum functioneaza sistemul de rating social din China: cetatenii necivilizati pot ramane fara animalele de companie sau fara loc de munca

Nu mai este o surpriza faptul ca autoritatile din China lucreaza la un sistem care va monitoriza comportamentul intregii populatii pentru a stabili un rating social pe baza acestuia. In unele regiuni din tara acesta a inceput sa functioneze, iar.

Twitter spune ca a detectat activitati neobisnuite de pe adrese IP din China si Arabia Saudita

Twitter a transmis luni ca a notificat autoritatile de aplicare a legii din SUA dupa ce a detectat o activitate neobisnuita de pe adrese IP din China si Arabia Saudita, scrie BBC News.

Corporate Report: Huawei are usile nchise pretutindeni; Orient Express devine produs de lux; Apple va produce noile serii Charlie Brown; Boeing livreaza primul 737 de la noua fabrica din China

Cum a reusit Huawei sa devina compania non-grata mai pretutindeni * Va accepta Orient Express doar pasageri care se parfumeaza cu Dior, poarta Louis Vuitton si beau Moet Chandon? Atunci se va umple de romanii din cluburile de la Mamaia * Charlie Brown, Snoopy si toata gasca simpatica de la Peanuts vor juca la Apple TV * Guvernul nigerian acuza de coruptie oficiali de la giganti internationali in tribunale de la Londra si Madrid * Primul 737 chinezesc a decolat, dar seful lui Boeing China este nervos.

DOCUMENT Propunere: Amenzi de pna la 50.000 lei pentru site-urile din Romnia care blocheaza accesul utilizatorilor din alte tari

Noul regulament care elimina geoblocarea nejustificata in mediul online in intreaga Uniune Europeana a intrat in vigoare, iar Guvernul Romaniei propune amenzi intre 5. 000 lei 50. 000 lei pentru site-urile web romanesti care blocheaza accesul utilizatorilor din alte state UE la bunurile si serviciile lor. Amenzile vor fi date de Autoritatea pentru Protectia Consumatorului.

Vizita de top pentru militarii polonezi din Romania: Presedintele Duda a venit sa salute contingentul dislocat in Craiova cu ocazia Craciunului (VIDEO)

Andrzej Duda, presedintele Poloniei, a venit la Craiova pentru a-si saluta compatriotii militari din contingentul dislocat in Banie ca parte a angajamentelor asumate in cadrul summit-ului NATO de la.

Razbunarea sultanului: Mii de persoane au primit inchisoare pe viata in Turcia pentru puciul esuat din 2016 impotriva lui Erdogan

Justitia turca a condamnat la inchisoare pe viata aproape 2. 000 de persoane in cadrul proceselor desfasurate in legatura cu puciul esuat din 2016 impotriva presedintelui Recep Tayyip Erdogan, transmite AFP.

Bani europeni pentru micii intreprinzatori din industria alimentara

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) anunta lansarea sesiunii de primire a proiectelor de investitii in procesarea si marketingul produselor agricole in vederea obtinerii de produse neagricole, prin intermediul schemei GBER aferente submasurii 4. 2 din cadrul PNDR 2020, in perioada 21 decembrie 2018, ora 9:00 - 30 iunie 2019, ora 16:00.

UE da vina pe SUA pentru criza grava din interiorul OMC

Uniunea Europeana UE) a avertizat, ieri, ca Organizatia Mondiala a Comertului OMC) este prinsa intr-o criza profunda, iar in epicentrul acesteia se afla Statele Unite, drept pentru care i-a cerut administratiei Trump sa prezinte propuneri concrete de reforma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )