Libnet.ro
UNICEF

19:30

Inundatii in mai multe zone din Arges, in urma unei ploi torentiale. in Pitesti sistemul de semaforizare a fost intrerupt

Adevărul Adevărul,
Inundatii in mai multe zone din Arges, in urma unei ploi torentiale. in Pitesti sistemul de semaforizare a fost intrerupt

O ploaie torentiala a provocat inundatii, luni dupa-amiaza, in mai multe zone din judetul Arges, pompierii intervenind pentru evacuarea apei de pe strazi, dar si din curti, locuinte si institutii publice. continuă pe Adevărul

Vremea se schimba! Cod galben de averse si descarcari electrice in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, noi avertizari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice, valabile in judetele Giurgiu, Caras-Severin, Arges, Dambovita,.

Fenomene meteo extreme in Pitesti. Mai multe strazi au fost inundate dupa o furtuna

Fenomene meteo extreme in mai multe zone din Pitesti. in urma unei ploi torentiale, strazile si mai multe institutii publice au fost inundate. Exista foarte multe sesizari. Pompierii au fost.

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, atentionari nowcasting de vant puternic pentru sase judete. Meteorologii anunta ca, pana la ora 15. 00, este cod galben de intensificari ale vantului.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica atentionari nowcasting Cod galben de vant pentru judetele Ialomita, Braila, Buzau, Vaslui, Bacau, Vrancea, Galati si Iasi. Astfel, pana.

FOTO Cercul Militar, una dintre cele mai emblematice cladiri din centrul Capitalei, va avea fatada acoperita cu un mesh cel putin pna n 2021 cnd ar urma sa se termine lucrarile de reabilitare

Cercul Militar National de pe Calea Victoriei din Bucuresti, monument istoric si una dintre cladirile emblematice din centrul Capitalei, va ramane acoperit cu un mesh cel putin pana in august 2021, atunci cand lucrarile de reabilitare incepute in urma cu un an ar urma sa se finalizeze. Lucrarile contractate pe aproape 2 milioane de euro au acumulat insa intarzieri, iar MApN recunoaste ca graficul lucrarilor tine si de posibilitatile de finantare pentru acest proiect. in acest interval in care Cercul Militar va fi acoperit cu un mesh deloc estetic, in Bucuresti vor avea loc mai multe evenimente care vor aduce turisti, printre care si campionatul european de fotbal EURO 2020.

FOTO Tot mai multe chinezarii si tot mai putina traditie la Sambra Oilor

Sambra Oilor este unul dintre cele mai longevive evenimente din Romania. Acesta se desfasoara an de an pe platoul de la Huta-Certeze, la granita dintre Satu Mare si Maramues. An de an, traditia se denatureaza in favoarea kitsch-ului.

Peste 27.800 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru muncitori necalificati

Peste 27. 800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe, aproape 2. 500, pentru muncitori necalificati. in Capitala sunt peste 4. 300 de posturi disponibile, iar in judetul Bacau sunt cele mai putine, adica 30, transmite news. ro.

VIDEO Emmanuel Macron, interpelat de Maria Grapini pentru Europa cu mai multe viteze / Macron: Daca Europa ar fi asteptat ntotdeauna dupa tot clubul, nu ati fi aici

Eurodeputatul roman Maria Grapini l-a acuzat pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, ca se contrazice atunci cand vorbeste despre autoritatea democratiei dar pledeaza pentru o Europa cu mai multe viteze. Macron i-a raspuns sec ca, daca Europa ar fi asteptat intotdeauna dupa tot clubul . ), nu ati fi aici, potrivit Digi 24.

Mihai Bendeac a luat cea mai importanta decizie din viata: Stii ca trebuie sa intri si in Biserica, nu?

Cunoscutul actor de comedie Mihai Bendeac a vorbit despre unul dintre cele mai delicate momente din viata lui. intrebat, intr-un interviu acordat viva. ro, despre noul emisiune iUmor, actorul a afirmat ca.

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dupa 38 de ani, a facut o descoperire socanta. Cum a fost posibil asa ceva?

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dar dupa 38 de ani, a aflat un secret socant. Cand Radigena si GeraldoGaspar si-au luat fiul, Romualdo, din spital in 1980, nu aveau nici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )