Libnet.ro
UNICEF

11:45

Inundatiile au facut prapad in mai multe zone din tara: Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava (VIDEO)

B1 B1,
Inundatiile au facut prapad in mai multe zone din tara: Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava (VIDEO)

Timisul se afla sub alerta. Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava, in apropiere de Gataia. Alte 11 judete se afla sub cod portocaliu de viitura. Inundatiile au facut de. continuă pe B1

Inundatii au facut prapad in mai multe zone din tara: Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava (VIDEO)

Timisul se afla sub alerta. Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava, in apropiere de Gataia. Alte 11 judete se afla sub cod portocaliu de viitura. Inundatii au facut.

Alunecari de teren in Bacau: Mai multe gospodarii din orasul Comanesti sunt in pericol (VIDEO)

Probleme in judetul Bacau din cauza ploilor torentiale. Mai multe case din orasul Comanesti sunt in pericol din cauza alunecarilor de teren. intr-o interventie telefonica pentru.

Apele s-au revarsat in mai multe locuinte din Dambovita. Pana cand mai ploua

Pompierii damboviteni au actionat, luni, pentru evacuarea apei din mai multe locuinte din Targoviste si Pucioasa, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dambovita.

E haos in mai multe judete din tara. Ploile torentiale au facut prapad

Dupa ploaia torentiala s-a instalat haosul in mai multe judete din tara. Raurile au iesit din matca, iar puhoaiele dezlantuite au provocat distrugeri insemnate. Sunt localitati unde.

Retelele de apa si canalizare, un lux pentru cele mai multe localitati din Baragan

Un raport al Prefecturii Ialomita scoate in evidenta starea deficitara a utilitatilor publice existente in judet. Cele mai multe probleme le impune reteaua de apa si canalizare, la care foarte putini oameni au acces.

Incendiu devastator. Un scurtcircuit a facut prapad intr-o gospodarie din apropierea Oltenitei

Un scurtcircuit electric a aprins o intreaga gospodarie in comuna Chirnogi, interventia pompierilor fiind una dificila. Militarii din Oltenita au fost alertati dupa miezul noptii, pe 14 iunie, cand proprietarul locuintei, Gheorghe T. , a observat flacarile care cuprinsesera magazia din curte.

Cod portocaliu de furtuni si de inundatii. MAI: Peste 130 de avertizari meteo au fost emise in trei zile

Mai multe judete din tara se afla miercuri sub avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de furtuni. Ministerul de Interne a anuntat ca, in ultimele trei zile, 108 localitati din 18 judete si municipiul Bucuresti au fost afectate de inundatii, fiind nevoie de interventia specialistilor.

Cod PORTOCALIU si cod GALBEN de inundatii pe rauri din mai multe judete (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din 17 judete ale tarii, valabila de luni de la ora 18.

UDMR Cluj ia in calcul o alianta post-electorala cu PNL pentru a realiza majoritati in CL, CJ si in mai multe comune

UDMR Cluj ia in calcul o alianta post-electorala cu PNL pentru a realiza majoritati in Consiliul Local Cluj-Napoca, in Consiliul Judetean, dar si in mai multe comune din judet, Uniunea urmarind astfel pastrarea postului de viceprimar in municipiul resedinta.

Imaginile dezastrului: Ploile abundente au produs inundatii in Tulcea, mai multe masini fiind luate de apa (VIDEO+FOTO)

Ploaia cazuta marti a facut prapad in municipiul Tulcea. Apa a ajuns la un nivel destul de ridicat, iar canalizarea din oras nu mai are nicio functiune in acest moment. Foto:.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )