Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inundatiile si ploile abundente din ultima perioada au distrus jumatate din culturile de legume

B1 B1,
Inundatiile si ploile abundente din ultima perioada au distrus jumatate din culturile de legume

Ploile abundente din ultima perioada au redus cu 20-30% recolta de cereale si au distrus 40-60% din culturile de legumele din zona de sud a tarii. Ploile din ultima perioada cauzeaza probleme culturilor. Am avut. continuă pe B1

Patru comune din Teleorman au fost afectate de ploile abundente

Ploile cazute aseara au provocat inundatii nu numai in Alexandria, ci si in patru comune din judet. Mai multe gospodarii din Perii Brosteni, Tatarastii de Sus, Tatarastii de Jos si Trivalea Mosteni au fost inundate.

VIDEO Un cartier din Gaza este distrus complet intr-o singura ora

Corespondentul BuzzFeed Sheera Frenkel a postat pe Twitter un filmulet care prezinta, in secvente, un intreg cartier din gaza fiind aplatizat de lovituri aeriene pe parcursul unei ore.

Cum explica Liviu Voinea deficitul de incasari de 2,4 miliarde lei anuntat de Traian Basescu: Veniturile din fonduri europene au fost la jumatate din program

Ministrul delegat pentru buget Liviu Voinea sustine ca in primele sase luni ale anului s-au obtinut venituri din fonduri europene la jumatate din cat a fost programat. Acesta este raspunsul oferit de ministru, intrebat de jurnalisti la Guvern cum comenteaza anuntul presedintelui Traian Basescu ca pe primele 6 luni deficitul de incasari e de circa 2,4 miliarde lei, motiv pentru care ar trebui facuta o rectificare bugetara negativa. Liviu Voinea a recunoscut ca sunt incasari la anumite capitole sub program, exemplu fiind veniturile din TVA, insa nu a oferit mai multe detalii in acest sens. Voinea sustine ca rectificarea bugetara pozitiva este posibila pentru ca au crescut veniturile din alte surse: taxa claw back, vanzarea de certificate CO2.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )