Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Un cartier din Gaza este distrus complet intr-o singura ora

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un cartier din Gaza este distrus complet intr-o singura ora

Corespondentul BuzzFeed Sheera Frenkel a postat pe Twitter un filmulet care prezinta, in secvente, un intreg cartier din gaza fiind aplatizat de lovituri aeriene pe parcursul unei ore. continuă pe Hotnews

Un cartier din Fasia Gaza este distrus in intregime intr-o singura ora (VIDEO)

Un cartier din Fasia Gaza a fost distrut complet pe parcursul unei singure ore, potrivit unui filmulet postat pe Twitter de un corespondent BuzzFeed. Sheera Frenkel a prezentat in mai multe secvente cum un.

Convorbire telefonica Obama - Netanyahu: Presedintele SUA spune ca incetarea focului in Gaza este un imperativ strategic

Incetarea imediata a focului in Fasia Gaza este un imperativ imediat, i-a transmis duminica Barack Obama premierului israelian Benjamin Netanyahu intr-o convorbire telefonica, anunta AFP.

O noua zi intinata cu sange nevinovat, in Gaza. Opt copii aflati intr-un PARC, ucisi intr-o puternica explozie

Speranta incetarii focului in Gaza s-a spulberat dupa o noua zi cu numeroase victime atat in randul palestinienilor cat si in Israel. in cel mai grav incident, zece palestinieni, dintre care opt copii, au.

Secretarul general al ONU: Violentele din Gaza trebuie sa ia sfarsit pentru binele umanitatii

Secretarul general al ONU Ban Ki-moon cere incetarea imediata a violentelor in Fasia Gaza, subliniind ca teritoriul palestinian se afla intr-o situatie critica, scrie BBC News. in numele.

Presedinta Braziliei: Ceea ce se intampla in Gaza este un MASACRU

Presedinta Braziliei, Dilma Rousseff, a calificat luni drept masascru si actiune disproportionata ofensiva israeliana in Fasia Gaza, soldata deja moartea a peste 1. 000 de palestinieni. Ceea ce se.

Premierul turc returneaza un premiu acordat de Congresul Evreiesc american, pe fondul conflictului din Gaza

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, care sustine cauza palestiniana, va restitui un premiu decernat in anul 2004 de Congresul Evreiesc american, din cauza conflictului din Fasia Gaza, informeaza Mediafax.

Netanyahu, despre conflictul din Gaza: ONU ignora solicitarile Israelului in materie de securitate

Premierul israelian Benjamin Netanyahu sustine ca pozitia Consiliului de Securitate ONU fata de conflictul din Fasia Gaza nu raspunde solicitarilor in materie de securitate formulate de Israel, relateaza AFP, conform Mediafax.

Israelul a recunoscut: Am tras asupra unei SCOLI a ONU din Gaza, dar nu am omorat pe nimeni

Armata israeliana a recunoscut, duminica, ca a tras un obuz de mortiera asupra unei scoli ONU din Fasia Gaza unde joi au murit 15 refugiati, asigurand in acelasi timp ca nimeni nu a fost ucis acolo, .

Viata unui bebelus a fost salvata de catre medicii din Gaza, care au efectuat o cezariana dupa decesul mamei: Femeia murise in timpul unui bombardament

O echipa medicala dinGaza a salvat viata unui bebelus, efectuand o cezariana dupa ce mama decedase, scrie AFP. Nou-nascutul a fost scos din pantecul mamei la o ora dupa ce aceasta decedase, ingropata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )