Libnet.ro
UNICEF

23:30

invatamantul din Romania, mai aproape de scenariul rosu: cate scoli au trecut la cursuri online, pana acum

Playtech Playtech,
invatamantul din Romania, mai aproape de scenariul rosu: cate scoli au trecut la cursuri online, pana acum

Numarul de cazuri de coronavirus depistate in ultima saptamana a explodat, un detaliu care se reflecta in inchiderea multor scoli din Romania si trecerea elevilor in scenariul rosu. Un. continuă pe Playtech

Dan Negru, absolut revoltat. Ce a observat la preturile de vacanta din Romania: Mai scump decat o garsoniera

Dupa ce a vazut ofertele de vacante, celebrul prezentator de la Antena 1, Dan Negru, a postat pe contul sau de Instagram o postare care i-a amuzat pe internauti. Mai precis Dan Negru s-a aratat a fi revoltat de turismul din Romania. Ce a observat Dan Negru la preturile de vacanta din Romania O postare .

Vama Veche scapa de restrictii. Ce scoli din judetul Constanta trec la scenariul rosu

Autoritatile judetene au decis ridicarea restrictiilor impuse comunei Limanu, din care face parte si Vama Veche. Totodata, mai multe scoli din judet vor trece la scenariul rosu.

Scoala Gimnaziala nr.56 din Capitala intra in scenariul rosu

Scola Gimnaziala Nr. 56, intra, incepind de maine, in scenariul rosu, timp de doua saptamani, dupa ce aici mai multi elevi si profesori au fost depistati pozitiv cu SARS-CoV-2.

Alte peste 120 de scoli au intrat in scenariul rosu Conditiile in care se pot inchide scolile si se poate institui carantina zonala

Ministerul Educatiei a anuntat luni ca 517 unitati de invatamant din tara sunt in scenariul rosu - cursuri exclusiv online -, in conditiile in care vineri erau 394. Potrivit unui ordin al ministrilor Sanatatii si Educatiei, daca intr-o anumita zona rata de infectare trece de 3 cazuri la mia de locuitori, atunci toate scolile trec in scenariul online. Reamintim ca in Bucuresti rata de infectare a ajuns la 2,66.

inca aproape 140 de scoli din Romania au trecut in scenariul rosu in ultimele 24 de ore

Datele publicate marti de Ministerul Educatiei arata ca 654 de unitati de invatamant din Romania fac cursuri exclusiv online, ceea ce inseamna ca in ultimele 24 de ore au trecut in scenariul rosu inca 137 de unitati, in timp ce 5. 233 sunt in scenariul mixt.

inca o scoala din municipiul Buzau trece in scenariul rosu

A trecut la invatamantul exclusiv online Scoala generala nr. 1 Capitan Aviator Mircea T. Badulescu, unde o eleva de la clasa zero a fost depistata pozitiv.

EXCLUSIV Ce se intampla cu scolile si gradinitele private din Capitala daca intra in vigoare scenariul rosu: Obligatiile si drepturile sunt aceleasi

EXCLUSIV Capitala a devenit cea mai afectata zona din cauza pndemiei de coronavirus. in Bucuresti rata de incidenta a ajuns deja la 2,31 cazuri COVID-19 la mia de locuitori, foarte aproape de scenariul rosu, de.

PREFECTUL CAPITALEI: Nu se trece in scenariul rosu cu gradinitele si scolile

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a declarat, dupa ce a avut azi consultari cu ministrul Educatiei Monica Anisie si reprezentantii DSP Bucuresti, ca nu se va trece deocamdata la scenariul rosu pentru gradinitele si scolile din Capitala. Rata de incidenta este marti de 2,69 la mia de locuitori, a adaugat prefectul. Daca dureaza trei zile la rand cresterea, dupa ce se trece de rata 3, atunci vom lua o hotarare in cadrul CMBSU, la recomandarea DSP, a mai spus prefectul Capitalei. Cojanu a mai afirmat ca nu este cazul sa existe o carantinare a unor zone din Bucuresti, conform news. ro.

COVID-19 baga in scenariul rosu cea mai mare scoala din judet. Vor intra toate clasele de la gimnaziu si liceu

Colegiul National Ion Minulescu Slatina, o scoala cu peste 1. 800 de elevi, trece de luni, 12 octombrie 2020, in scenariul rosu cu clasele de gimnaziu si de liceu.

CORONAVIRUS |Peste 500 unitati de invatamant din tara, in scenariul rosu

Peste 500 unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in scenariul rosu, iar aproximativ 5. 100 in scenariul galben in contextul raspandirii pandemiei de coronavirus, a anuntat, luni,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )