Libnet.ro
UNICEF

22:15

CORONAVIRUS |Peste 500 unitati de invatamant din tara, in scenariul rosu

B1 B1,
CORONAVIRUS |Peste 500 unitati de invatamant din tara, in scenariul rosu

Peste 500 unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in scenariul rosu, iar aproximativ 5. 100 in scenariul galben in contextul raspandirii pandemiei de coronavirus, a anuntat, luni,. continuă pe B1

MINISTERUL EDUCATIEI: 394 de unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in Scenariul 3

Un numar de 394 de unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in Scenariul 3, care presupune participarea tuturor elevilor la activitatilectii online, informeaza, vineri, Ministerul Educatiei si Cercetarii, conform Agerpres.

Care sunt cele 17 unitati de invatamant din Capitala care au cerut sa treaca in scenariul rosu

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) s-a intrunit vineri in sedinta, de la ora 13. 00, pentru a discuta si aproba schimbarea scenariului de functionare pentru mai multe scoli din Capitala. CMBSU a apropat solicitarea ca 17 unitati de invatamant din Bucuresti sa treaca in scenariul rosu, iar 12 in cel galben, au declarat surse ale institutiei,.

Alte peste 120 de scoli au intrat in scenariul rosu Conditiile in care se pot inchide scolile si se poate institui carantina zonala

Ministerul Educatiei a anuntat luni ca 517 unitati de invatamant din tara sunt in scenariul rosu - cursuri exclusiv online -, in conditiile in care vineri erau 394. Potrivit unui ordin al ministrilor Sanatatii si Educatiei, daca intr-o anumita zona rata de infectare trece de 3 cazuri la mia de locuitori, atunci toate scolile trec in scenariul online. Reamintim ca in Bucuresti rata de infectare a ajuns la 2,66.

ISMB: 17 unitati de invatamant din Capitala au trecut la scenariul rosu. Alte 12 au adoptat scenariul galben

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a aprobat vineri, aplicarea scenariului rosu pentru 17 unitati de invatamantdin Capitala si acelui galben pentru alte 12.

INVESTITIE DE 7,7 MILIOANE LEI Buzaul va avea cel mai modern stadion de atletism din tara

Stadionul de atletism de la marginea Buzaului va deveni cea mai moderna baza sportiva de acest fel din Romania. inca din luna martie, obiectivul a intrat intr-un amplu proces de modernizare, astfel ca in maximum o luna stadionul va putea gazdui chiar competitii de profil de talie internationala. Arena reabilitata va avea pista noua de alergare, sintetica, de cea mai buna calitate, unica in Romania, o tribuna cu 1. 500 de locuri, vestiare moderne si tabela de marcaj electronica.

Pericol pentru Ianis Hagi si colegii sai! Pandemia de coronavirus a lovit puternic adversara din urmatorul meci

Ianis Hagi a avut cateva zile de cosmar pana acum la echipa nationala. A avut prestatii modeste in partidele cu Islanda si Norvegia, ba chiar a avut si o declaratie dura la adresa lui Mirel Radoi. Selectionerul l-a folosit destul de putin in cele doua meciuri. A intrat in partea a doua in Islanda, iar .

COLLIERS INTERNATIONAL: Piata logistica si industriala din tara va depasi 5 milioane de metri patrati la sfarsitul anului 2020

Spatiile industriale si logistice moderne ale Romaniei au ajuns la 4,72 milioane de metri patrati la sfarsitul primei jumatati a anului pandemic, in crestere cu 5% fata de aceeasi perioada din 2019, conform unei analize Colliers International.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )