Libnet.ro
UNICEF

17:15

invatatoarea Cristiana Anghel, despre cresterea taxelor: Nu cred ca viitorul Guvern le va ...

România Liberă România Liberă,
invatatoarea Cristiana Anghel, despre cresterea taxelor: Nu cred ca viitorul Guvern le va ...

Cristiana Anghel, invatatoarea care a facut greva foamei pentru 70 de zile, proaspat aleasa senator in Dolj, a declarat ca nu crede ca noul Guvern va pune in aplicare masurile adoptate de premierul Victor Ponta privind amanarea alocarii a 6% din PIB pentru Educatie, potrivit b1. ro. In plus, senatoarea crede ca in noul Guvern nu va mai fi Ecaterina Andronescu in fruntea Ministerului Educatiei. Eu zic sa avem rabdare pana in ianuarie. Dupa ce va fi instalat noul Parlament se va vota un nou . continuă pe România Liberă

invatatoarea Cristiana Anghel, despre cresterea taxelor: Nu cred ca viitorul Guvern le va adopta. Nu mai fac greva foamei, daca imi incalc principiile, plec din Senat

Cristiana Anghel, invatatoarea care a facut greva foamei pentru 70 de zile, proaspat aleasa senator in Dolj, a declarat ca nu crede ca noul Guvern va pune in aplicare masurile adoptate de premierul Victor.

invatatoarea Cristiana Anghel a castigat un mandat de senator

Invatatoarea Cristiana Anghel, care a stat 70 de zile in greva foamei, a castugat un mandat de senator in colegiul 1 din Dolj. Cristiana Anghel a candidat din partea USL si l-a surclasat pe contracandidatul.

Invatatoarea Cristiana Anghel a fost aleasa senator

Invatatoarea Cristiana Anghel de la Caracal, care a stat 70 de zile in greva foamei, a obtinut un mandat de senator in colegiul 1 din Dolj, unde a candidat din partea USL si a strans 56,82 la suta din voturi, reusind sa-l surclaseze pe contracandidatul.

Invatatoarea Cristiana Anghel a fost aleasa senator, surclasandu-l pe fostul primar Antonie Solomon

Invatatoarea Cristiana Anghel de la Caracal, care a stat 70 de zile in greva foamei, a obtinut un mandat de senator in colegiul 1 din Dolj, unde a candidat din partea USL si a strans 56,82% din voturi, reusind sa-l surclaseze pe contracandidatul sau, fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, transmite Mediafax.

Guvernul a aprobat CRESTEREA taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor. Vezi cu cat.

Guvernul a avizat majorarea taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor, cu pana la 16,05%, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. In luna octombrie, Ministerul Finantelor a publicat un proiect de hotarare privind actualizarea taxelor si impozitelor locale cu rata inflatiei pe ultimii trei ani, respectiv majorarea acestora cu 16,05%, reluand in mare parte prevederile unui proiect de ordonanta publicat de minister in luna martie, dar care nu a ajuns sa fie aprobat in .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )