Libnet.ro
UNICEF

06:45

invatatoarea din Tandarei care detine una dintre cele mai ciudate colectii din Romania: a adunat mii de servetele din toate colturile lumii

Adevărul Adevărul,
invatatoarea din Tandarei care detine una dintre cele mai ciudate colectii din Romania: a adunat mii de servetele din toate colturile lumii

Servetele din toate timpurile si din toate colturile lumii si-au gasit locul in colectia personala a invatatoarei Laurenta Natu din Tandarei, judetul Ialomita. Cele mai multe dintre exponatele fine sunt tinute la loc de cinste intr-o vitrina din sufragerie. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai vechi inscriptii descoperite in Romania a fost decriptata. Nimeni nu s-a asteptat la acest mesaj - FOTO

Tablita a fost descoperita in anul 1961 in localitatea Tartaria din judetul Alba, de catre arheologul clujean Nicolae Vlassa. Tablita este confectionata din lut, are forma de disc cu diametrul de.

Perchezitii in Franta, Belgia si Luxemburg la familia care detine magazinele Auchan si Decathlon

Autoritatile din Franta, Belgia si Luxemburg au facut perchezitii la proprietatile familiei Mulliez care detine magazine cunoscute precum Auchan, Decathlon, Leroy-Merlin si Kiabi. Ancheta a fost deschisa acum opt luni si autoritatile vor sa determine daca una dintre cele mai cunoscute familii din economia franceza a facut fraude fiscale.

Perchezitii la familia Mulliez, care detine lanturile de magazine Auchan, Decathlon si Leroy Merlin. Familia, investigata pentru frauda si spalare de bani

Domiciliile mai multor membri ai familiei Mulliez, una dintre cele mai bogate din Franta, au fost perchezitionate de catre autoritatile din Franta si Belgia, intr-o investigatie de frauda fiscala si spalare de bani.

A plans in fata publicului! Una dintre cele mai iubite jucatoare de tenis din lume s-a retras oficial din activitate

Turneul de la Roma, la care vor juca azi Iorina Begu si Simona Halep, in turul al doilea, a avut aseara un moment foarte emotionant.

Care sunt efectele nocive pe care calatoriile in spatiu le-ar avea asupra noastra

Daca oamenii vor sa ajunga vreodata sa isi atinga ambitiile de a calatori pe Marte sau oriunde altundeva in Sistemul Solar, una dintre cele mai mari probleme ar fi impactul asupra sanatatii. NASA a estimat ca oamenii ar ajunge in cel putin 150 de zile pe Marte, ceea ce inseamna o perioada lunga de expunere [].

Vineri va intra in vigoare darea in plata.Vezi o sinteza a ceea ce trebuie sa stii pentru a da in plata, dar si care ar putea fi reactia unor banci

Vineri, 13 mai va intra in vigoare una dintre cele mai controversate legi cu caracter financiar aparute dupa Revolutie. E vorba de celebra Lege a Darii In Plata DIP), care a nemultumit nu doar bancile, ci si institutiile internationale FMI, CE, BCE). Nu discutam acum daca este o lege buna sau nu, ci incercam un indrumar despre pasii pe care o persoana ii are de urmat pentru a da cheile bancii si a scapa de datoria la banca. In exclusivitate, prezentam si opinia reprezentantilor unei institutii de credit BRD) cu privire la modul in care ar putea reactiona dupa intrarea in vigoare a legii. Atentie insa; bancile ar putea sa va conteste actiunea daca ati adus modificari apartamentului fara acordul bancii.

Arma cu care Rusia poate distruge un continent intreg - VIDEO

Rusia se pregateste sa testeze una dintre cele mai temute arme ale sale, Satan 2, focosul nuclear care poate distruge un un teritoriu cat statul Texas sau cat Franta, potrivit realitatea. net. Noua.

Cea mai asteptata lege din acest an a intrat vineri in vigoare

Legea darii in plata, una dintre cele mai asteptate masuri legislative ale acestui an, intra vineri in vigoare. Pentru a putea beneficia de legea darii in plata, datornicii bancilor.

Cea mai bogata femeie din lume a facut o declaratie halucinanta despre oamenii saraci

Gina Rinehart, una dintre cele mai bogate femei din lume, are o pozitie radicala atunci cand vine vorba de oamenii ce traiesc la limita saraciei. Ea spune ca oamenii ajung saraci pentru ca sunt lenesi si.

Cat a castigat Simona Halep din tenis. Suma este uluitoare

Simona Halep este una dintre cele mai valoroase jucatoare de tenis din lume. Iar acest lucru se vede nu doar in numarul trofeelor cucerite 12 - ci si in cel al banilor castigati din acest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )