Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai asteptata lege din acest an a intrat vineri in vigoare

Antena3 Antena3,
Cea mai asteptata lege din acest an a intrat vineri in vigoare

Legea darii in plata, una dintre cele mai asteptate masuri legislative ale acestui an, intra vineri in vigoare. Pentru a putea beneficia de legea darii in plata, datornicii bancilor. continuă pe Antena3

Cea mai batrana persoana din lume a murit

Cea mai varstnica persoana din lume, Susannah Mushatt Jones, a murit joi la New York la varsta de 116 de ani, a anuntat un grup de cercetatori citat de agentia Reuters. Dupa decesul americancei.

Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

Dupa suprematia de care s-a bucurat, grupul OMV Petrom a fost depasit de Dacia, care a devenit cea mai mare companie din Romania. Compania a realizat un record in anul 2015, atunci cand a depas.

Banca Transilvania, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat o crestere de 3,17%, in perioada 3-10 mai, raportata la moneda euro, aceasta fiind cea mai mare apreciere a unui titlu din cadrul indicelui BET.

BRD, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile BRD au avut o crestere de 1,79%, in perioada 29 aprilie - 6 mai, acesta fiind cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

Cea mai bogata femeie din lume a facut o declaratie halucinanta despre oamenii saraci

Gina Rinehart, una dintre cele mai bogate femei din lume, are o pozitie radicala atunci cand vine vorba de oamenii ce traiesc la limita saraciei. Ea spune ca oamenii ajung saraci pentru ca sunt lenesi si.

Cel mai tare concert din acest an. Enrique Iglesias, show de cinci stele la Bucuresti (VIDEO)

Enrique Iglesias a oferit un show exploziv la Bucuresti. Artistul a cantat si s-a distrat impreuna cu publicul numeros care a venit la Romexpo. Mai mult, Enrique si-a impresionat fanii atunci can.

Cum au ramas companiile petroliere romanesti cu cea mai mare amenda din Europa

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a explicat intr-un interviu acordat ziarului Romania libera ca amenda acordata companiilor petroliere de aceasta institutie, confirmata in instanta, ar putea fi urmata de alte procese in justitie. Atat consumatorii, cat si firmele care se considera prejudiciate pot solicita in instanta, pe baza unei decizii judecatoresti definitive care consfinteste amenda, daune consistente.

O femeie de 70 de ani a nascut primul ei copil. Tatal are 79 de ani

Daljinder Kaur a devenit cea mai batrana mama din lume, dupa ce a adus pe lume primul ei copil la varsta de 70 de ani! Femeia a ramas insarcinata dupa doi ani de tratamente de fertilizare in.

Restaurantul unde se prepara cea mai buna pizza din lume, ales dintre 1.700 de localuri din 48 de tari VIDEO

Peste 1. 705 de pizzerii din 48 de tari au fost evaluate pentru realizarea unui ghid al localurilor unde poti manca cele mai bune tipuri de pizza din lume, iar unul dintre restaurante este considerat primul pe lista destinata celor ca apreciaza cu adevarat celebrul preparat italian.

Cea mai plictisitoare companie din lume, cu cel mai plictisitor director posibil, s-a trezit ca sta pe o comoara de 10 miliarde de barili de titei

Pioneer Natural Resources, o companie americana de care n-a auzit nimeni in afara statului Texas, habar nu avea ca are la dispozitie al doilea cel mai mare zacamant de petrol din lume, dupa gargantuanul perimetru Ghawar din Arabia Saudita, scrie Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )