Libnet.ro
UNICEF

20:15

Invazia romanilor in Marea Britanie, o absurditate. Numarul lucratorilor romani si bulgari este iN SCADERE de la 1 ianuarie

Antena3 Antena3,
Invazia romanilor in Marea Britanie, o absurditate. Numarul lucratorilor romani si bulgari este iN SCADERE de la 1 ianuarie

Numarul lucratorilor romani si bulgari in Marea Britanie este in scadere de la deschiderea pietei muncii la 1 ianuarie 2014, potrivit statisticilor oficiale publicate la Londra. in ultimele trei luni ale anului. continuă pe Antena3

Marea Britanie publica primele cifre oficiale ale migratiei, dupa ridicarea restrictiilor: mai putini romani si bulgari in martie 2014 fata de sfarsitul anului trecut/ Oficial britanic: UKIP datoreaza scuze public

Oficiul National de Statistica din Marea Britanie a facut publice miercuri primele cifre oficiale pentru migratie de la ridicarea restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari la 1 ianuarie 2014. Acestea arata ca in primele trei luni ale anului munceau in Marea Britanie 140. 000 de romani si bulgari, cu 4. 000 mai putini decat ultimul trimestru din 2013, dar cu 28. 000 mai multi decat primul trimestru din 2013.

Previziunile nu s-au adeverit. Numarul imigrantilor romani si bulgari in Marea Britanie, in scadere

Desi multi se asteptau ca romanii si bulgarii sa invadeze marea Britanie, dupa ridicarea vizelor, rapoartelepe primele trei luni ale acestui an arata ca s-au inselat. Conform BBC, numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Marea Britanie a scazut cu 4. 000 de la ridicarea, la 1 ianuarie, a restrictiilor de angajare.

Britanicii si-au facut griji degeaba. Numarul imigrantilor romani a scazut dupa eliminarea restrictiilor pe piata muncii

Numarul romanilor care au fost angajati in Marea Britanie, in primele trei luni ale acestui an, dupa anularea restrictiilor impuse pe piata muncii, a scazut in comparatie cu primul trimestru al anului trecut,.

VIDEO Numarul imigrantilor romani si bulgari in Marea Britanie a scazut, de la 1 ianuarie

Numarul muncitorilor romani si bulgari din Marea Britanie a scazut dupa deschiderea pietei muncii, la 1 ianuarie, potrivit unor date oficiale publicate luni care infirma afluxul urias asteptat.

Marea Britanie: numarul imigrantilor romani si bulgari este in scadere

Aproximativ 140. 000 de romani si bulgari au fost angajati in Marea Britanie in primele trei luni ale acestui an, dupa anularea la 1 ianuarie restrictiilor impuse pe piata muncii celor doua state UE, in scadere fata de ultimul trimestru al anului.

Marea Britanie pune la bataie peste 200 de locuri de munca pentru romani

Marea Britanie pune la dispozitia persoanelor interesate sa lucreze, 216 locuri de munca vacante, din care 214 pentru asistenti medicali generalisti si terapie intensiva, 3 asistenti sociali si 2 analisti programatori.

The Telegraph: Aproape 200.000 de romani si bulgari se afla in Marea Britanie in prezent

Cel putin 30. 000 de romani si bulgari au venit in Marea Britanie pentru a munci in ultimul an, dupa ce la inceputul anului au fost ridicate restrictiile, arata cifrele ce urmeaza sa fie prezentate saptamana aceasta, potrivit Daily Telegraph.

Apa potabila din Marea Britanie, contaminata cu COCAINA

In Marea Britanie s-a constatat o contaminare a apei potabile cu cocaina, potrivit unui raport citat luni de The Independent. intr-un studiu cu privire la evaluarea pericolelor din compusii farmaceutici care apar in.

David Cameron: Marea Britanie nu va opri imigrantii din UE care vor sa lucreze la noi

Marea Britanie nu intentioneaza sa puna bariere pentru imigrantii din Uniunea Europeana care vor sa munceasca in Albion, in pofida controverselor legate de acest subiect, a declarat de curand prim-ministrul britanic, David Cameron, potrivit The Telegraph.

Apa potabila din Marea Britanie, contaminata cu urme de cocaina

Cocaina este atat de mult consumata in Marea Britanica incat au fost descoperite urme ale drogului in apa potabila furnizata locuintelor din tara, potrivit unui raport recent. Specialistii sunt de parere ca Marea Britanie este una dintre tarile din vestul Europei care consuma cele mai mari cantitati de cocaina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )