Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inventia pentru care un geniu de 19 ani din Ramnicu Valcea a castigat marele premiu la competitia Intel ISEF

Adevărul Adevărul,
Inventia pentru care un geniu de 19 ani din Ramnicu Valcea a castigat marele premiu la competitia Intel ISEF

Un elev roman a castigat, vineri, marele premiu la competitia internationala de stiinta si inginierie Intel ISEF. Valceanul Ionut Budisteanu a primit suma de 75. 000 de dolari pentru inventia sa o masina autonoma low-cost. continuă pe Adevărul

Un elev din Ramnicu Valcea a castigat premiul cel mare de 75.000 dolari la International Science and Engineering Fair (ISEF), organizat de Intel in SUA

Ionut Budisteanu, un elev in varsta de 18 ani din Ramnicu Valcea, a castigat vineri seara premiul cel mare la un important concurs de cercetare pentru elevii de liceu - International Science and Engineering Fair ISEF), organizat de compania Intel in Arizona, SUA, in valoare de 75. 000 de dolari si denumit Gordon E. Moore, dupa fondatorul Intel, informeaza Agerpres. Inventia cu care a castigat este o masina care se conduce singura cu ajutorul unui radar 3D.

Doi elevi de clasa a X-a de la Seminarul Teologic din Ramnicu Valcea, dati in urmarire nationala si cautati de politisti de cinci zile

O fata si un baiat in varsta de 16 ani, elevi in clasa a X-a la Seminarul Teologic din Ramnicu Valcea, sunt dati in urmarire generala dupa ce, in urma cu cinci zile au disparut de acasa, relateaza Me.

Elev de 19 ani injunghiat de un alt coleg la Liceul Tehnologic Mecanica Fina, din Bucuresti. Politia a deschis o ancheta

Un elev in varsta de 19 ani, de la Liceul Tehnologic Mecanica Fina din Bucuresti a fost injunghiat in aceasta dimineata de un alt coleg. in urma altercatiei, tanarul s-a prezentat imediat la infirmeria scolii, el fiind apoi transportat de catre o ambulanta SMURD la spitalul Sf. Pantelimon din Capitala.

Sondaj: 90% dintre romani spun ca sanatatea e principalul motiv pentru care sunt atenti la ce mananca

Cei mai multi dintre romani - 90% - spun ca sanatatea este principalul motiv pentru care sunt atenti la ceea ce mananca, in timp ce 10% considera ca este important sa stim ce mancam, potrivit unui sondaj IRES, realizat pe 14 si 15 mai, si citat de Agerpres. Sondajul releva ca 70% dintre respondenti nu isi permit din ratiuni financiare sa aleaga o hrana sanatoasa, iar 19% din lipsa de timp. Citeste mai multe pe MedLive. ro.

Mesajul care explica motivul atacului din Boston. De ce au comis fratii Tsarnaev atentatul

Atentatul de la maratonul din Boston ar fi fost comis ca o razbunare pe Statele Unite pentru atacuri impotriva musulmanilor. Djokar Tarnaev, suspectat ca a comist atentatul, a scrijelit un mesaj pe barca in.

Geniul de 19 ani din Ramnicu Valcea, marele castigator al competitiei Intel ISEF. Ionut Budisteanu a primit 75.000 de dolari pentru un proiect inedit

Un elev roman a castigat, vineri, marele premiu la competitia internationala de stiinta si inginierie Intel ISEF. Valceanul Ionut Budisteanu a primit suma de 75. 000 de dolari pentru inventia sa o masina autonoma low-cost.

Un roman a castigat marele premiu la concursul de cercetare Intel ISEF din SUA.

Ionut Budisteanu, in varsta de 19 ani, din Ramnicu Valcea, a castigat marele premiu, in valoare de 75. 000 de dolari, la concursul Intel International Science and Engineering Fair Intel ISEF), ce a avut loc la Phoenix, in SUA, potrivit unui comunicat al organizatorilor preluat de Mediafax. Budisteanu si-a adjudecat locul I in concurs pentru crearea unui model viabil de masina low-cost fara sofer. Elevul in clasa a XII-a a spus ca subiectul cercetarii sale este legat de o problema globala .

Un elev din Ramnicu Valcea a castigat marele premiu la un concurs de cercetare organizat de ...

Elevul valcean Ionut Budisteanu a castigat, vineri seara, in Phoenix, Arizona, premiul cel mare, denumit Gordon E. Moore, dupa fondatorul Intel, in valoare de 75. 000 de dolari, a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul general al ISJ Valcea, prof. Remus Grigorescu. Este cea mai mare mandrie pentru noi, valcenii, aceasta performanta a lui Ionut. Stiam ca este un copil de exceptie, dar aseara cand am vazut aplauzele primite eu am fost emotionat. Este primul premiu castigat de un roman. Saptamana .

Dosarul CASE PENTRU GENERALI: Alte 19 persoane anchetate de DNA.

Dosarul case pentru generali se extinde dupa ce Directia Antifrauda din cadrul Ministerului Apararii Nationale a sesizat DNA-ul in cazul altor 19 generali, comandori si colonei care ar fi primit case ilegal de la stat. Potrivit datelor anchetei, statul ar avea de recuperat de la acestia un bloc intreg, relateaza Evenimentul Zilei. Pe lista celor care ar fi incalcat legea se afla si contraamiralul de flotila Dumistracel Catalin, care ocupa, in prezent, functia de loctiitor al sefului Directiei .

VIDEO O piramida mayasa veche de 2300 de ani din Belize a fost distrusa cu buldozerele, pentru material de constructie

O piramida mayasa din nordul statului Belize a fost distrusa cu buldozerele de angajatii unei firme de constructii, care cautau material de constructie pentru o sosea, relateaza BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.222 seconds )