Libnet.ro
UNICEF

07:30

Inventia perfecta pentru cei neindemanatici. A aparut dispozitivul care iti salveaza telefonul - VIDEO

Antena3 Antena3,
Inventia perfecta pentru cei neindemanatici. A aparut dispozitivul care iti salveaza telefonul - VIDEO

Un student din Germania a realizat o inventie geniala, perfecta pentru cei neindemanatici. Tanarul a conceput un dispozitiv inedit care ii prelungeste durabilitatea telefonului. Cu alte cuvinte, datorita. continuă pe Antena3

Super-oferta de la ANAF pentru cei care vor sa se mute la casa noua

ANAF a publicat pe Facebook un anunt pentru cei care sunt in cautare de locuinta. Agentia scoate la licitatie mai multe imobile executate silit din Bucuresti, iar preturile de pornire sunt atractive. Spre.

Salariile din Armata, Interne si Servicii ar putea creste cu 25% pentru cei care lucreaza cu informatii clasificate

Angajatii la stat din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala care ocupa functii care le dau acces la informatii clasificate secret de stat ar putea beneficia de o majorare cu pana la 25% a salariului de baza sau, dupa caz, a soldei de functie, potrivit unui proiect de modificare a Legii-cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, scrie profit. ro.

S-a mai facut un pas pentru constructia aeroportului din Brasov care are termen de finalizare anul 2020

La finalul saptamanii trecute Consiliul Judetean Brasov a semnat contractul pentru constructia cailor de rulare si a suprafetelor de parcare pentru aeronave, scrie Asociatia Pro Infrastructura care noteaza ca autoritatile trebuie sa fie eficiente si serioase, fiindca altfel aeroportul de la Ghimbav nu poate deveni realitate. Despre aeroportul Brasov s-a vorbit mult in ultimii 15 ani, dar lucrarile au inceput in 2012, iar pista a fost realizata acum patru ani, dar de atunci proiectul a stagnat.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )