Libnet.ro
UNICEF

23:30

Investeste 28,5 milioane de lei pentru modernizarea retelelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investeste 28,5 milioane de lei pentru modernizarea retelelor

E-Distributie Muntenia anunta ca va derula anul acesta un program de investitii in valoare de 28,5 milioane de lei pentru modernizarea retelelor de medie si joasa tensiune din zonele Eminescu, Floreasca si Domenii din Capitala, pentru a imbunatati calitatea serviciului de distributie a energiei electrice pentru peste 5. 000 de consumatori, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Cresterea cifrei de afaceri la 414,4 milioane lei

DEICHMANN Romania a incheiat exercitiul financiar 2017 cu un mare succes. Cifra de afaceri a crescut cu aproape noua procente la 414,4 milioane Lei 2016: 380,5 milioane Lei), astfel compania ramane in continuare numarul 1 in comertul de incaltaminte cu amanuntul din Romania, conform comunicatului remis Redactiei noastre.

Telekom Romania, amendata cu peste un milion de lei pentru incidentul din martie

ANCOM a sanctionat Telekom Romania Mobile Communications cu doua amenzi in cuantum de 1. 000 de lei pentru nerespectarea obligatiei prevazute in Licenta de utilizare a frecventelor radio detinuta de a se.

Investeste intr-un viitor curat pentru Copsa Mica

Sometra S. va investi in Romania 40 de milioane de dolari SUA in dezvoltarea unei noi capacitati de productie fara impact asupra mediului, in Copsa Mica, si care va fi construita pe amplasamentul actual al fabricii de metale neferoase din apropierea localitatii din centrul Transilvaniei, conform comunicatului remis Redactiei noastre.

Sentinta definitiva: Constanta plateste penalitati de peste 28 de milioane de lei firmei unui fost deputat PSD. E un fel de cadou pentru constanteni

Curtea de Apel Iasi a dat luni, 21 mai, sentinta definitiva in procesul intentat municipalitatii Constanta de firma se salubritate condusa de fostul deputat PSD, Eduard Martin. in prima instanta, primaria a fost condamnata la plata a 91 de milioane de euro.

Surse: Telekom Mobile a fost amendata cu 1,1 milioane de lei de arbitrul telecom pentru indisponibilitatea serviciilor de voce, date si SMS din luna martie a acestui an

Telekom Mobile fostul Cosmote) a fost amendata cu 1,1 milioane lei de arbitrul telecom ANCOM) pentru incidentul de retea care a avut loc in luna martie a acestui an, potrivit surselor HotNews. ro. Potrivit obligatiilor din licenta de operare, Telekom nu avea voie sa depaseasca 35 de minute de indisponibilitate a retelei, insa caderea, care a fost aproape la nivel national si a afectat toate serviciile - voce, date si SMS, a durat aproape 3 ore, sustin sursele citate. Din informatiile HotNews. ro, Telekom are contract de mentenanta a retelei cu Ericsson Romania.

Surse: Telekom Mobile a fost amendata cu 1,1 milioane de lei de arbitrul telecom pentru indisponibilitatea serviciilor de voce, date si SMS din luna martie a acestui an / UPDATE Sorin Grindeanu: A fost cel mai grav incident nregistrat pe piata comunicati

Telekom Mobile fostul Cosmote) a fost amendata cu 1,1 milioane lei de arbitrul telecom ANCOM) pentru incidentul de retea care a avut loc in luna martie a acestui an, potrivit surselor HotNews. ro. Potrivit obligatiilor din licenta de operare, Telekom nu avea voie sa depaseasca 35 de minute de indisponibilitate a retelei, insa caderea, care a fost aproape la nivel national si a afectat toate serviciile - voce, date si SMS, a durat aproape 3 ore, sustin sursele citate. Din informatiile HotNews. ro, Telekom are contract de mentenanta a retelei cu Ericsson Romania. UPDATE Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM: A fost cel mai grav incident inregistrat pe piata comunicatiilor electronice din Romania, prin urmare am aplicat acestui furnizor doua amenzi in valoare totala de 1. 000 de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )